Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych podstoupit léčbu chlamydií pneu a boreliozy biorezonančním přístrojem. Je ale více druhů
přístrojů, které chlamydie léčí a nevím, pro který se rozhodnout. Každý si chválí ten, který k léčbě používá.
Prosím o radu, pokud někdo tuto léčbu využil.
Přístroje jsou: 1. Bicom Optima
2. Plazmový generátor RPZ 14
3. Zapper
Moc děkuji za Vaši případnou odpověď. Lída
Lído, nejraději mám ZDRAVÉ lidi, kteří ničemu nevěří ( nemají důvod) a vyjadřují se k vašemu problému bez vlastních zkušeností, nic ve zkutečnosti neporadí, ale všechno ví nejlépe, atd.. na zdejší rejpálky nedejte. Zaregistrujte se a napište mi do vnitřní pošty. Nemám sílu se s nimi zde dohadovat.
Je vcelku jedno, který přístroj použijete. Výsledek bude stejný, to jest nulový. I když možná se potvrdí úsloví "Víra Tvá Tě uzdraví".
doplněno 30.09.14 08:24:lido*, ne, osobní zkušenost nemám, ale věřím spíš fyzice a zdravému rozumu. Zatím jsem neslyšel o věrohodném důkazu, že něco takového funguje. Rozumím dost dobře elektronice a částečně znám i působení elektrického proudu na organismus. Neodsuzuju nové léčebné metody. Až mi někdo podá přesvědčivý, fyzikálním zákonům a zdravému rozumu neodporující a odbornými testy doložený důkaz, že to funguje, budu tomu věřit. Zatím to ale nikdo neudělal. Na Netu se najde spousta článků o těchhle přístrojích. Většinou se jedná o "tisíce děkovných dopisů", jaké si často z reklamních důvodů posílají sami prodejci. Najdete tam ale i jiné články, i když jsou v menšině. Například, nebo.
doplněno 30.09.14 08:34:Ještě doplním: V 70 letech se v ČSSR objevil "zázračný"magnetický náramek, který měl působit v podstatě podobně, jako tyhle přístroje. Lidé šíleli, aby ho za nemalý peníz měli. Nikdo (ani výrobce) nedokázal věrohodně vysvětlit, jak to funguje. Když se vyprodaly zásoby, náramky pomalu zmizely ze zápěstí a tiše se na ně zapomnělo. Neznám nikoho, komu by (aspoň minimálně) pomohl. A podobných příkladů by se v minulosti daly najít desítky (např. stolní lampa s obyčejnou zelenou žárovkou).
Vy o někom víte, kdo na těchto přístrojích byl a nevyléčil se? Nebo to je pouze Váš názor? Ráda bych se dozvěděla
něco víc. Děkuji za odpověď. Léčba antibiotiky je na dlouhou trať, zničí se Vám imunita, játra a celá se zaplísníte.
Nevím, co mám dělat. Jeden pán se touto biorezonancí z chlamydií vyléčil.
Tak jsem si od Vás vše přečetla a musím řct, že jsem dostala strach na ten přístroj jít. Mám strach ale i z antibiotik,
mám špatný žaludek, jaterní viry aktivní a imunita už teď taky není asi dobrá, když jsem tak onemocněla.
Ještě čekám na výsledky krevních testů na infekčním oddělení a půjdu tedy do antibiotik, aspoň to zkusím.
Moc Vám děkuji za Vaše názory, hodně mně pomohly. Mějte se hezky.
Proč tomu nevěříte? Máte špatnou zkušenost, nebo to je jen Vaše domněnka? Poraďte mně prosím víc, nevím co dělat.
Léčba antibiotiky je hrozná - dlouhá, imunita v háji, játra zničená a organismus samá plíseň. A stejně se člověk neuzdraví,
je to vlastně nemoc na celý život, pokud se nezačne okamžitě s léčbou a to se bohužel málo komu podaří.
Děkuji za odpověď.
No, řekl bych, že statistika říká, že antibiotika vyléčila stamiliony lidí. Kolik lidí vyléčily ty zázračné přístroje?
Kolik lidí ty přístroje vyléčily nevím, proto jsem do poradny napsala, abych neudělala nějakou blbost. Ale když si
přečtete na internetu příběhy lidí nemocných chlamydiemi a boreliozou, tak to je jak přes kopírák. Léčba vlastně celý
život, uleví se po 3měsíční kůře antibiotik těch nejhorších, které existují a nemoc opět propukne znova po různě
dlouhé době. Doktoři ani nechtějí dělat lidem testy, protože tyto nemoci (pokus jsou už chronické) neumějí léčit a
ani to asi nejde. Proto sháním alternativní cestu, která nemá aspoň vedlejší účinky, i když asi nepomůže. Opravdu
nevím, co udělat. Ale děkuji Vám za Váš názor.
Chápu, že jste asi zoufalá, ale nepomůžete ničemu tím, že budete nalétávat blbostem. Biorezonance je jedna z těch blbostí, stejně jako homeopatie, léčení krystaly a veškeré esoterično, které nemá statisticky lepší výsledky než normální placebo.
Antibiotika ničí kulturu ve střevech, jinak negativní účinky na tělo nemají. To se dá spravit probiotiky a myslím i určitým jídelníčkem. To s tou plísní máte odkuď?
Že tomu Vy nerozumíte a nevěříte ještě neznamená, že to neexistuje.
doplněno 30.09.14 13:11:Qt - to, co umí skutečný léčitel, se ničím a žádnými testy změřit nedá. A to, že lidi potkají těch 90% šarlatánů, to je bohužel obrovská smůla. Skutečného léčitele znám jednoho, skutečného odborníka přes čínskou medicínu také jednoho. Z těch mnoha set, co se objevují.
Takže pokud to člověk nezažije, těžko může soudit - a hlavně odsoudit. Ale nedivím se, že většina nevěří, když většina takzvaných léčitelů jsou podvodníci.
doplněno 30.09.14 19:12:Stačí efekt viditelný? Nevím, jestli se to dá nazvat měřitelným.
Přesně takovou reakci jsem čekal. Rozumím tomu natolik dobře, že si dovoluji říci, že to je pitomost. A kdybych se náhodou mýlil, existují testy. Dejte mi jediný test, který potvrzuje, že to má vyšší účinnost než placebo.
Jestli vás baví žít ve lži, prosím. Ale pro mě tohle největší svinstvo – vydělávání na zoufalých lidech.
doplněno 30.09.14 14:06:martinaa: Logicky, pokud je výsledný efekt skutečný, tak je měřitelný. Takže kdyby to mělo nějaké účinky (kromě placeba), je to možné změřit a vyhodnotit.
Vy jste prosím Vás lékař? Vím, že testy z krve existují, ale lékaři je opravdu odmítají dávat dělat, stojí to totiž hodně
peněz a lidi se pak léčí už z chronického stavu když začnou veliké zdravotní problémy. ATB neublíží, pokud se berou
v rozumné míře. Ale chronický stav chlamydií a boreliozy vyžaduje dlouhodobou léčbu, střídání různých ATB a nemoc
se stejně stále vrací. Znám aspoň 5 lidí, kteří jsou na ATB vlastně celý život s menším vysazováním. Jakmile se objeví
příznaky, okamžitě další ATB a opět dlouhodobě. O testu biorezonance nic nevím, proto jsem do této poradny psala
o radu. Pokud jste prosím Vás lékař, poraďte mně co mám udělat, budu Vám moc vděčná. Děkuji za odpověď.
Lékař nejsem, jen člověk, co má takové vzdělání ve fyzice, že dokáže posoudit, co by mohlo fungovat a co je nesmysl. Těmi testy jsem myslel nějakou studii, která by potvrdila, že to není úplná hloupost.
O léčbe chlamydií či boreliozy moc nevím. Jen vím, že šarlatánstvím se to vyléčit nedá.
doplněno 30.09.14 08:38:Tady si o tom můžete přečíst z objektivního pohledu: sysifos.cz/...
Děkuji Vám za Váš názor, asi máte pravdu. Čekám ještě na výsledky krevních testů na infekčním oddělení a
zkusím ty antibiotika i když z nich mám strach. Je to na dlouhou trať. Mějte se hezky.
Přeji hodně štěstí. Hledat alternativní cesty je dobré, ale musí se na to kriticky, protože věřím, že 90 % alternativních metod jsou pitomosti.
Vy těm přístrojům věříte? A víte o někom, kdo se jimi vyléčil? Pokud ano, napište mně prosím, kterým přístrojem
z těch 3 jmenovaných a jakou nemocí trpěl. Ohlasy jsou ale vesměs negativní, budu Vám velice vděčná, pokud
mně odpovíte. a předem moc děkuji.
Moc Vás prosím o jméno toho jednoho skutečného léčitele a odkud je. Také mně zajímá ten odborník přes
čínskou medicínu. Odpovězte mně prosím, budu Vám neskonale vděčná.
Antibiotika mají hodně vedlejších účinků, opravdu ničí imunitu, játra, ledviny a zaplísňují. To je známá věc a každý
lékař Vám to potvrdí. Probiotika Vám moc nepomůžou. Přečtěte si na internetu příběhy lidí, kteří se antibiotiky léčili.
Je to stejné jak přes kopírák, je jim zle, nemoc se stále vrací. Úplné vyléčení je možné jen v případě, že narazíte na
dobrého doktora, který Vám dá udělat testy hned po nákaze a to je velice obtížné. Chronické stadium se zřejmě ani
léčit nedá, jen se zmenšují příznaky nemoci ať léky na bolesti svalů a kloubů atd. Antibiotika se už asi nedávají, protože
už nepomohou. Co se týče toho zaplísnění, tak znám hodně lidí, kteří po antibiotikách plísně měli a těžko se jich
zbavovali. Je to prostě začarovaný kruh, proto hledám alternativní způsob, i když asi taky nepomůže. Aspoň ale
neublíží- doufám. Děkuji Vám za Váš názor. Mějte se hezky.
Manželka absolvovala léčbu nejtvrdšími antibiotiky potom pár měsíců polykala hrsti Wobenzymu. Játra bez následků, léčba bez větších potíží.
Děkuji za zprávu, asi do těch ATB taky půjdu, ale nejsem úplně zdravá - jaterní viry aktivní, imunita taky nic moc
a o žaludku ani nemluvím. Je to boj a trvá hodně dlouho. Mějte se hezky.
Ještě jsem Vám nepoděkovala za příspěvky, Vaše paní byla asi jinak zdravá. Já jsem už důchodkyně a to zdraví
(včetně jater, ledvin, žaludku, imunity...) není úplně na jedničku. Ale musím to nějak zvládnout, ještě uvidím podle
výsledků na infekčním co udělám. Děkuju Vám za držení palečků a mějte se hezky. Lída
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.