Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenutá propustka k lékaři

Od: punker* odpovědí: 2 změna:

Zdravím. V pondělí mám jet k doktorce a mistrovi v práci jsem to říkal už ve středu,takže o tom ví,ale říkal že propustku mi potom dá,že zatím je čas,pak se na to zapomělo. Co teď s tím? stačí nějaký lístek od doktorky?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ano, měl by stačit lístek od doktorky. Datum, razítko, podpis.

doplněno 28.09.14 21:28:

Ježíši @diesel !: Datum, razítko a podpis - od doktora !

doplněno 28.09.14 21:31:

Nebo aspoň od sestry v ordinaci, to dá rozum.

hodnocení

0x

což takhle si koupit v papírnictví bloček nebo vytisknout !

Zatím u žádně firmy jsem na nich neměl razítka a podpis,a žádnému lékaři toto nevadilo!

doplněno 28.09.14 21:49:

To Kimba asi jste to s razítkem a podpisem nepochopil! A Ježíše do toho netahejte,ten s tím nemá co společného!

Pokud jste na to ještě nepřišel,tak propustka musí ,respektive měla by být!,ještě před vstupem do ordinace orazítkovaná firmu a podpisem mistra či jiného zodpovědné osoby a po návštěvě lékaře opatřena razítkem lékařského zařízení a podpisem doktora!

Zapomenutá propustka k lékaři
Zapomenutá propustka k lékaři #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma propustka

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]