Nejste přihlášen/a.
Zdravím. V pondělí mám jet k doktorce a mistrovi v práci jsem to říkal už ve středu,takže o tom ví,ale říkal že propustku mi potom dá,že zatím je čas,pak se na to zapomělo. Co teď s tím? stačí nějaký lístek od doktorky?
Ano, měl by stačit lístek od doktorky. Datum, razítko, podpis.
doplněno 28.09.14 21:28:Ježíši @diesel !: Datum, razítko a podpis - od doktora !
doplněno 28.09.14 21:31:Nebo aspoň od sestry v ordinaci, to dá rozum.
což takhle si koupit v papírnictví bloček nebo vytisknout !
Zatím u žádně firmy jsem na nich neměl razítka a podpis,a žádnému lékaři toto nevadilo!
doplněno 28.09.14 21:49:To Kimba asi jste to s razítkem a podpisem nepochopil! A Ježíše do toho netahejte,ten s tím nemá co společného!
Pokud jste na to ještě nepřišel,tak propustka musí ,respektive měla by být!,ještě před vstupem do ordinace orazítkovaná firmu a podpisem mistra či jiného zodpovědné osoby a po návštěvě lékaře opatřena razítkem lékařského zařízení a podpisem doktora!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.