Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Politická příslušnost zločinců

Od: rtepdlogrtep® odpovědí: 7 změna:
Nevíte náhodou jakou politickou příslušnost měli zločinci, kteří popravovali v Postoloprtech?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

4x

Hochu,hochu.Ale nezapomeň,že bylo popraveno také mnoho vrahů,lupičů a podvodníků,kteří skončili raz dva.Místo aby po odsouzení běhali leta na svobodě.Také aby se vrahům nedávaly medaile.A zase bych uvítal,aby se tresty smrti zase legalizovaly.A určitě bych nebyl sám.

A když už mluvíš o volbách,proč píšeš o něčem jiném?Nakonec stejně lid rozhodne,kdo je za pravdou a kdo za lží.

JABRAKA

hodnocení

Vůbec s tebou nesouhlasím-dovedeš si představit použít tuto tvoji spravedlnost stejně v listopadu a prosinci 1989? To by byly jatka! A momentálně si myslím, že by to prováděli takoví, tvého názoru.Upozorňovat nebo připomínat takové zločiny-ANO, ale né oplácet či se mstít! A co se týká medailí, tak jich má i tak mnoho vrahů spolu s vyšperkovanými důchody v ČR.
Nadpis volby jsem psal proto, že SPOJENÉ STÁTY EVROPSKÉ -je moc dlouhé a třeba bys na to nekliknul.

furtnic*
hodnocení

2x

Přesně jak píše spider.Volby jsou každého věc a nikdy to není všem po chuti.

hodnocení

2x

Plný souhlas s p. jabraka , tomi ,zejména s p. rtepdloqrtep.
K volbám bezpodmínečně chodit.Přirovnal bych to ke sportu. Pokud nenastoupím , prohraji kontumačně a prakticky jsem daroval výhru ( hlas) svému soupeři. K volbám zásadně chodit i kdybych měl odevzdat neplatný hlas a tím zkomplikovat cestu svému soupeři. Kardinální otázkou je koho -kterou stranu , volit. Jsem přesvědčen , že velkou chybou je volit stranu -jejich kandidáty , podle toho jak se prezentují v kampaních a společnosti. To je svým způsobem ovlivňování a nesplnitelné sliby.Tuto roli jistě sehrávají i nasazení veřejně známé osobností , třeba z oblasti kultury a pod.
Každý z voličů by se měl důsledně seznámit se strategickými (konečnými) cíli jednotlivých pol.stran a uskupení. Ty se mnohdy diametrálně liší od slibů. Podle toho , který strategický cíl je mi nejbližší , tuto stranu -sdružení volit , bez ohledu na to co slibují a kdo je reprezentuje.To proto že sliby i osobnosti musí uvnitř uskupení společně směřovat k jednoznačnému cíli. Používání nesplnitelných slibů a využíváni osobností je jen taktikou k získání pro své konečné cíle , nevyhraněné a nerozhodnuté voliče.Tak se mnohdy stáváme spolutvůrcem toho co bychom sami nechtěli.
Přiklad bych uvedl na sportu. Jsem příznivcem fotbalu , protože se mi líbí úsilí za strategickým cílem- vyhrát olympiádu a mistrovství světa Proto budu vždy podporovat fotbal bez ohledu na to zda nějaký rozhodčí špatně píská a nebo funkcionář je úplatný , případně některý jen , že některý populární fotbalista pěkně vystupuje v televizi. Jsem přesvědčen , že fotbal jako takový se s nekalými praktikami dokáže vyrovnat a to proto aby cesta k cíli byla co nejméně komplikovaná.Zkrátka spoléhám na slušné příznivce fotbalu a jsem jim ochoten pomoci.
Obdobné , ne-li stejné je to i v politice. V politice jsou různé směry (pravicový , levicový , zelený , národně sociální , křesťanský , různě demokratický a jistě mnoho dalších. Pokud neznáme jejich cíle , nemůžeme být jednoznačně přesvědčeni koho volit _ který konečný cíl je nám nejbližší , abychom náhodou nevolili samy proti sobě.
doplněno 08.06.09 10:04:

Ještě doplním: Slušnost to má v současné společnosti velmi těžké. Neni podporována žádnými prostředky .

hodnocení

1x

Můžeš volit koho chceš a stejně to pokaždé dopadne špatně.

hodnocení

Podle mně, ani tato nová vláda nic moc neudělá-Nad vším vládnou v tomto státě velcí boháči a lobisté. Pokud bude někdo z nové vlády strkat nos do čeho nemá- má velkou šanci , že skončí někde v Orlíku a podobný tlak i na jeho rodinu. Je jenom otázka času,kdy každý ministr zjistí, že je jenom loutka v rukou mocných. Když tam nevadí jeden STB a komunista , měl by tam být i jeden nacista.
PROTO TO VŽDY DOPADNE STEJNĚ!

toni*
hodnocení

0x

Navím co chceš slyšet. Že jsme pěšáci, se kterými někdo táhne, že jsme denně masirováni sdělovacími prostředky, že lidi jsou otráveni politickou situaci, že vlasně není koho volit, že kdo je slušný je považován za blba, že...atd. Ale přesto je nutno,aby šli všichni volit, aby opravdu byl vidět názor většiny. Já jsem šel volit. Původně jsem chtěl volit malou stravu, ale po shlédutí preferencí jsem změnil názor, protože to by bylo jako bych volit vůbec nešel. A tak to udělala většina, která šla volit. Ale nebyl to záměr "lidí" kteří ovládají média?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]