Nejste přihlášen/a.
Ahoj, ráda bych chtěla znát váš názor na tuto situaci:
Moje nejlepší kamarádka chodila asi rok s jedním klukem, ale nerozuměli si, tak se s ním rozešla. Teď je už přes rok štastně zadaná s jiným a mně začal její bývalý před pár měsíci psát a myslím, že tam jsou určité vzájemné sympatie.
Chtěla bych se zeptat, jestli by bylo vůči kamarádce hnusné si s ním něco začít nebo jestli myslíte, že by to pochopila a neřešila a třeba nám to i přála.
Děkuju za vaše názory.
Pokud jste kamarádky i nadále, pozvala bych ji někam na kafe či na sklenku vína a řekla jí, jak se věci mají. Že se Vám dvoří její bývalý a vy máte chuť to opětovat.
Jestli je to normální holka, přijme to dobře. Má přece v současné době už přes rok jiného partnera. A co je pryč, to je pryč. Když se rozešli, mohou si oba klidně hledat někoho jiného. Ona si už našla a u něj by jí to také nemělo vadit.
Je jen velice málo lidí, kteří nikdy s nikým nechodili. Skoro každý s někým chodil. Tak není důvod to řešit. Jaga.
Až teď jsem si všimla, že máte nadpis Bývalé kamarádky. Znamená to, že už nejste? Pokud už spolu nekamarádíte, nezvala bych ji nikam, nesvěřovala se jí a nechala věcem volný průběh.
Ne, nadpis je Bývalý kamarádky, myšleno jako bývalý přítel. Jinak jsme stále hodně dobré kamarádky (kdybychom se nebavily, napíšu to spisovně jak jste uvedla jako bývalé :D), tak uvidíme, jak tu situaci přijme.
A děkuji všem za názor.
Na tom není nic špatného, ale je pravda, že různí lidé jsou nastaveni různě. Pro někoho je normální chodit s někoho bývalým týden po rozchodu, někdy je ten člověk tabu do konce života. Možná bych se kamarádky předem zeptala (zjistila si její názor), ale kdyby jí to vadilo, tak bych se tím asi neřídila. Nebylo by od ní hezké kazit Vám možná vztah, když už je to přes rok pryč!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.