Nejste přihlášen/a.
Dobré ráno, dostal jsem předevčírem pracovní nabídku do Nizozemska. Bydlel bych v řadovém domku ve městě Hoorn u jezera. Město je 30 minut autem od Amsterdamu. Dům by byl v pronájmu, časem po uchycení bych mohl odkoupit. Ze začátku bych tam měl vše zařízené, práci (kariéru), které rozumím. S jazykem není problém, firma mi zaplatí i cestu tam. Má to jeden háček, nikdy jsem tam nebyl, vůbec nevím jak to tam chodí, třeba i prostředí, příroda, tamní hospodářství, politické problémy, či problémy mezi obyvatelstvem? (Asi vím jen o pivu Heineken). Samozřejmě všechno zjistím až tam přiletím a něco najdu i na netu, ale hlavně by mě zajímal názor obyčejných lidí.
Děkuji.
Neporadím moc, jen mne napadá jedna věc - vyděláte si dost, abyste zaplatil nájem a nemusel živořit? Je tam všechno strašné drahé. Známí mají v podnájmu byt se 2 ložnicemi a platí 1600€, a to není žádný luxusní byt. Pravda, je to v okolí Amsterodamu. Nad tím bych se zamyslela, se 400€ se dá vyžít možná tady, tam ani na jídlo...
Ale jinak bych to na Vašem místě brala hned. Zrovna nedávno jsem četla o nizozemských královnách - 3 za sebou během 20. století, to muselo docela přispět k tomu, kde ta země je dnes.
Jo, a pořiďte si tam kolo bude se hodit
a pláštěnku k tomu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.