Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Znamena to neco

Od: slunickoo odpovědí: 3 změna:
Ahoj,mám takový dotaz. Nevím si rady,možná to beru moc osobně. Poznala jsem chlapa moc sympatický člověk na ozdravném pobytu.Je tady,aby zabavil rodiče a udělal program na celý den pro děti i rodiče. Jenže jsem si všimla ,že se věnuje všem maminkám,povídá si s nima u snídaně,u oběda i večer,ale se mnou se ještě nebavil.Ale pak se jedno odpoledne odebral do sálu,kde jsem si hrála se svým synem hru,tak se zeptal co hrajeme a tak jsem odpověděla,že Člověče, nezlob se, došel ke stolu,a zeptal se (připadál mi,že se stydí),zda přijdeme věčer na pohádku. Tak jsem říkala,že asi jo. Jenže večer byl s nějakou už maminkou. :( Pak druhý den,mě pozdravil, dobré ráno,(ale bylo odpoledne). Za 2 dny se,stalo,že si jedno ráno sedl,k nám ke stolu,ale nemluvil,jen se zeptal zda si může vzít máslo. :) Samozřejmě jsem byla z něj nervozní. A za 3 dny jsme jeli na výlet,ale já se rozhodla že nepojedu,a tak jsem poprosila maminku,at vyřidi že mám svůj program. A nakonec se dozvídám,že byl naštvaný,proč jsem za nim nešla a neřekla mu, že na výlet nepojedu. Nechápu jeho reakci. Muže to něco znamenat? Děkují za odpovědí

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pochopila jsem to tak, že pán nebyl na tom ozdravném pobytu jako jeden z účastníků, ale jako zaměstnanec, který dělá pro účastníky program. Dříve se říkalo programový referent /viz Anděl na dovolené *smich*/.

Proto se nesmíte divit, že se u snídaně, oběda i večeře bavil s maminkami, je to jeho povinnost. Zajímá ho třeba, co by chtěly pro děti zařadit do programu. A měl by být společenský, žádný bubák.

Na tu pohádku se Vás ptal proto, že ji pro děti připravil a zajímalo ho, zda to mamky přijmou kladně a s dětmi se zúčastní. Prostě jeho náplní práce je bavit se se všemi maminkami. Jen je mi divné, proč si nepovídá i s tatínky, i ti jsou určitě na dovolené. Třeba to bude pěkný kos, nebo si myslí, že maminky své děti líp znají a dozví se od nich víc, co by děti bavilo.

Nechápu, proč jste z něj nervózní. Za pár dní odjedete a už ho nikdy neuvidíte. Na ten výlet jste jet měla, když to bylo v programu, třeba to bylo pěkné a Vy jste se někde plácala kolem chaty. Důvod? Vždyť jste se nemusela držet vedle něho, ale jít někde vpředu či vzadu.

Pro něj to asi nic neznamená, jen ho zřejmě naštvalo, že když připraví pro účastníky nějaký program, někdo jím pohrdne. A ani nemá slušnost mu to přijít oznámit sám. Kdybych tuhle práci dělala, věřte, že by mě taky mrzelo, kdyby se lidé nechtěli účastnit toho, co jsem pro ně vymyslela.

Tak v tom nehledejte žádné mouchy. Pán jen plnil své povinnosti, za které je placen. Jaga.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, myslím, že to znamená, že si na ozdravném pobytu s děckem chcete najít muže.

Patrně víte proč, možná jste vdaná, možná jste sama. Tento muž je tam pro všechny maminky, ale jestli bude někdy jenom Váš, tak to si musíte dohodnout - použijte ženské zbraně a zkuste převálcovat konkurenci. Zdravím!

iz*
hodnocení

0x

Ano. Že byl naštvaný. Proč? To se musíte zeptat jeho (my ho neznáme).

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]