Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké to je ve vězení?

Od: zztop* odpovědí: 5 změna:

Dotaz zní jasně a proto jen ještě pod otázka. Byl tu někdo ve vězení a ví jak to tam vypadá a chodí? Docela by mě to zajímalo.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Myslíš,že se ti tady někdo veřejně přizná? Snad jen blázen,ale to by ses musel ptát,zda byl někdo v blázinci :-D

zztop*
hodnocení

Proč? Já se třeba klidně přiznám k tomu, že při další návštěvě psychiatra ho chci požádát o léčbu v cvokhausu.

A sorry, ale to co jsi napsal(a) není rada, ale blbost. Navíc však to nikdo nemusí psát veřejně pod svým nickem. Stačí se odhlásit a psát anonymně. Taky to tak občas dělám když mě systém debilně odhlásí a mně se nechce přihlašovat

lindaf*
hodnocení

0x

Ahoj, pust si nějaký dokument. Myslím, že je jich víc než dost.

zztop*
hodnocení

Můžeš poradit něco konkrétního pls? Nemyslím americké a jiné podobné země, ale evropské maximálně. Nejlépe něco o českých. Četl jsem pár článků kdy si pisálci udělali výlet do vězení, ale už při čtení mi to přišlo hodně utažené za vlasy. I proto by mě zajímala realita, ale realita dnešních dnů a ne za komančů a podobně.

hodnocení

0x

Jo já byl ve věznici,ale ne osobně jen jsem jí (půlkou věznice až na danou celu) procházel pro jednu osůbku,kterou jsem pak vedl téměř přes celou malebnou jihomoravskou vísku Brno k prokurátorovi pak z5.šlo o vazební věznici Brno tuší čtvrť se jmenuje Bohunice!

Jak to tam vypadalo -stěny vymalovány žlutě a spodní půlka nějyákou šedou,vodou omyvatelnou barvou, dverě cel taky s okénkem (uzavíracím) plechové čo spíše opechované ,festovní,na cele měli sklápěcí kavalec ,přes den sklopený a zamčený aby nemohli ležet,stůl židli v jednom rohu WC mísu a vedle umyvadlo.víc si žel nepamatuji bylo to někdy v roce 89či 90?Ani nwn kolik dotyčný vyfásl!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]