Nejste přihlášen/a.
Dotaz zní jasně a proto jen ještě pod otázka. Byl tu někdo ve vězení a ví jak to tam vypadá a chodí? Docela by mě to zajímalo.
Myslíš,že se ti tady někdo veřejně přizná? Snad jen blázen,ale to by ses musel ptát,zda byl někdo v blázinci
Proč? Já se třeba klidně přiznám k tomu, že při další návštěvě psychiatra ho chci požádát o léčbu v cvokhausu.
A sorry, ale to co jsi napsal(a) není rada, ale blbost. Navíc však to nikdo nemusí psát veřejně pod svým nickem. Stačí se odhlásit a psát anonymně. Taky to tak občas dělám když mě systém debilně odhlásí a mně se nechce přihlašovat
Můžeš poradit něco konkrétního pls? Nemyslím americké a jiné podobné země, ale evropské maximálně. Nejlépe něco o českých. Četl jsem pár článků kdy si pisálci udělali výlet do vězení, ale už při čtení mi to přišlo hodně utažené za vlasy. I proto by mě zajímala realita, ale realita dnešních dnů a ne za komančů a podobně.
Jo já byl ve věznici,ale ne osobně jen jsem jí (půlkou věznice až na danou celu) procházel pro jednu osůbku,kterou jsem pak vedl téměř přes celou malebnou jihomoravskou vísku Brno k prokurátorovi pak z5.šlo o vazební věznici Brno tuší čtvrť se jmenuje Bohunice!
Jak to tam vypadalo -stěny vymalovány žlutě a spodní půlka nějyákou šedou,vodou omyvatelnou barvou, dverě cel taky s okénkem (uzavíracím) plechové čo spíše opechované ,festovní,na cele měli sklápěcí kavalec ,přes den sklopený a zamčený aby nemohli ležet,stůl židli v jednom rohu WC mísu a vedle umyvadlo.víc si žel nepamatuji bylo to někdy v roce 89či 90?Ani nwn kolik dotyčný vyfásl!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.