Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koncert vs nedchopenka

Od: panx* odpovědí: 7 změna:
Vážení přátelé. Zajímá mě váš názor. V práci jsem prochladl o noční směně a lékařka mi dnes vypsala neschopenku bez vychazek kvůli klidu zad. Vlastně mě celá neschopenka štve. Jsem členem chrámového sboru, 4 měsíce jsem dřel na letošní koncert sboru, při příležitosti svátku sv. Václava. Od 19:00. Sborem žiju a teď je to v háji. Je nějaká možnost, pokud bych něco podepsal. Jsem si jistý, že hodinku stát vydržím. Nebo to je v háji a mám čekat na další koncert za x let. Děkuju za názory

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Vážený příteli!
Věřím, že neporušíte léčebný režim a nepůjdete zpívat.
Že Vás také ani nenapadne, že při případné návštěvě kontroly u Vás doma by ji někdo začal vysvětlovat, že už několik hodin jste trpěl ukrutnými bolestmi zad a léky nezabíraly. Takže teď právě s Vámi někdo uhání na nejbližší pohotovost...
Takéto výmluvy předpokládají pro jistotu zjistit si dopředu, kde je nejbližší pohotovost, od kdy do kdy, který lékař má službu, kolik bývá v čekárně lidí, jak se tam co nejrychleji dopravit a další.
A představte si, že budete mít vypnutý mobil a nedozvíte se, že je u Vás kontrola.
Máte tyto starosti zapotřebí?

iz*
hodnocení

1x

Jedině se dohodnout s lékařkou a neschopenku ukončit den před koncertem.

doplněno 27.09.14 06:57:

Odpovídala jsem si v rychlosti a neuvědomila jsem si, že je to už zítra. Teď už se nic dělat nedá. Kontroly chodí i o víkendech a svátcích, bylo by to riziko. (Porušení léčebného režimu může vést ke ztrátě zaměstnání.)

panx*
hodnocení

Děkuju, tak to už mám smůlu. V sobotu tam není. Se nedá nic dělat. Holt budu v klidu.

hodnocení

1x
Bud doma , nebo to risknout a modlit se at nikdo neprijde na kontrolu.

hodnocení

1x

No že přijde kontrola v sobotu večer je asi 0,1% to je větší šance že se na koncertě objeví šéf :) Sborem žijete,práce vás živí.Rozhodnutí je jenom na vás

hodnocení

0x

Zamaskoval bych se k nepoznání a šel bych tam :o))

Jinak takovou neschopenku jste si mohl napsat sám a ušetřil byste 30 Kč !

A skrze takové lidi co porušují léčebný režim jsou trestáni o poctiví nemocní!

Jste nemocný a bez vycházek? Pak máte být doma a dodržovat léčebný režim,pokud si myslíte že jste chytřejší než-li lékař,tak k němu nechoďte a nemusíte mít neschopenku!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]