Nejste přihlášen/a.
A žádný koníček, zájem nemá? Kámoška na tom byla podobně a našla se ve zdravotnicví -- tedy konkrétně ve fyzioterapii...
doplněno 25.09.14 13:42:a jinak - mám spoustu známých, přátel a ehm mě - kteří vystudovali i vejšku mimo obor a až pak zjistili, co chtějí dělat...
dobré je začít s tím, co dělat nechce, já zkoušela různé brigády, pokladní, být za pásem ve výrobně aut, roznášet letáky, u teleonu, doplňování zboží.. atdatd.. moc práce a prd peníz
Jestli sestra není studijní typ a neumí se rozhodnout, co by ji bavilo, tak to s tím jejím VŠ studiem asi nebude lehké.
Přece to nebudete rozhodovat vy za ni a nebudete to řešit místo ní. Stejně si pak bude žít po svém. Ať si školu vybere sama. Alespoň vám pak nebude vyčítat, že jste jí to vybrali špatně a že jí to nebaví nebo že to je moc těžké. Případně může jít po maturitě pracovat - však ne každý musí mít nutně VŠ.
Asi to opravdu nechám na ní. Chtěl jsem ji nějak pomoct nebo nastínit nějaký obor, ale jak říkáte, mohla by mi to pak vyčítat a mít mi to v budoucnu za zlé a jak se říká, každý svého štěstí strůjcem.
doplněno 26.09.14 14:04:Lionka: Právě, že moc jít po maturitě pracovat nemůže, protože bude mít jen gympl, což je velká problém. Uvažuje o peďáku, ale... Jak píšu výše, každý strůjcem svého štěstí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.