Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
chtěl bych se zeptat zda tu má někdo zkušenost jak s blogováním na blogspot.com tak na webnode.cz. Zajímá mě, co je pro začatečníka lepší, nebo jestli v tom zas takový rozdíl není. Předem děkuji za odpovědi.
blog spot je klassa, je od googlu, takže lepší šance na dohledání webem...lepší možnosti správy...navíc s profilem google člověk získá kupu služeb, perfektní gmail, gdocs atd..kupa věcí...za mě určitě on.
A jinak českej blog.cz který je profláklý a najdeš další čechy...webnode asi určitě ne...
Tu kupu nesouvisejících věcí nepoužívám, ale i tak ta blogová část jen obtížně hledá konkurenci, hlavně díky těm gůglím statistikám. Je sice pár českých ještě, ale ne díky, jejich vlastníci mají hlavně jiné prvotní cíle a je to podle mě moc znát.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.