Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
potřebuju nutně poradit. Je mi 23 let a nikdy jsem neměl dívku. Poslední dobou je to dost znát - moje tělo reaguje přehnaně na jakoukoliv blízkost žen (tím jak jsem nevybouřený) a dost mě to trápí.
Uvedu příklad: Jsem nový v práci, dali mě do kanclu k takové milé slečně. Jak čas plynul a my se poznávali, dával jsem do toho našeho vztahu daleko víc a víc. Nakonec jsem v tom skončil až po uši a pak jsem zjistil, že má přítele. Týden jsem pak byl na ni zlý (ani nevím proč) a naštvaný sám na sebe - měl jsem chuť umřít a nic se mi nechtělo dělat... teď už je to trochu lepší, ale pořád jsem z toho smutný.
A něco podobného se mi stalo už potřetí.
Jak se mám bavit s holkou bez toho, abych se do ni zamiloval? Já nevím proč, ale vždycky do toho začnu dávat úplně vše a pak takhle tvrdě narazím, např. že spadnu do friend-zóny nebo zjistím, že je už zadaná. Už mě to štve a jsem z toho dost smutný (jsem i trochu měkota, takže klidně probrečím pár nocí)...
Za jakékoliv rady budu moc rád
Pěkný den
Ondřej, 23
Nevím jak kolegovi, ale mně o sex v první řadě nejde. Možná to zní divně, možná to říká každý, ale o sex mi v prví řadě nejde, jde mi o to abychom si měli co říct, bavili nás podobné věci a abych k sobě měl někoho, na koho se můžu spolehnout, ke komu se můžu přitulit a kdo mě bude mít rád. Když takhle vztah funguje a tu holku víc poznám, tak si teprve dokážu začít představovat, že by mohlo dojít i k nějakýmu sexu.
Takže být někde s "profesionálkou" není nic pro mě. Jsem docela citlivka (stejně jako kolega) a jednoduše přijít za ženskou, zasunout, udělat potřebu a jít mě nijak neuspokojí. A když už k sexu dojde tak si chci nejdřív s holkou hrát, dráždit jí, dotýkat se, prostě pozorovat reakce jejího těla na mé doteky a tohle mi šlapka nikdy neposkytne.
Je mi o 2 roky míň, také nemám moc zkušeností s ženkejma a ta touha mít k sobě partnerku ve které budeš mít oporu a budete se mít navzájem rádi, když vidíš okolí, jak se vodí za ručičky a tulí k sobě, je tak silná, že když vidím sebemenší šanci něco začít (tj. naskytne se dobrá příležitost bavit se osamotě s nějakou slečnou) jdu do toho naplno.
Když ta holka splňuje pár kritérií (je aspoň trochu pěkná, neváží metrák, nekouří a máme společné zájmy) tak se do ní skoro vždycky taky strašně zabouchnu. Nejhorší je, že ta holka klidně flirtuje, nebo se nechá osahávat, dávat si pusu a pak na několikátém setkání přijde s tím že má přítele, že se nechce vázat, či já nevím co ještě... Přitom na to jdu tu pomalu, tu rychle a rozhodně mi nejde o to co nejdřív jí přefiknout.
Zrovna teď mám podobný pocity jako Ty - musím myslet na jednu holku, která je strašně fajn a povahově úplně jako já, vypadalo to že to s ní vyjde a teď se najednou po 5. rande přestala ozývat - napíšeš jí na facebook, vidíš že si to přečetla téměř okamžitě a reakce přijde za 2 dny začínající slovy "promiň neměla jsem čas" - nevěřím že měla tak málo času že si přečetla zprávu a odpověď kterou mohla naťukat za pár sekund "nemám čas" už nestihla napsat. Přitom fotky lajkuje a aktivní je. Ach jo, asi jsme na ty holky moc hodný... No ale aspoň už vím, co následuje - pár probdělých nocí, smutek, zklamání (slza taky někdy ukápne, nejsi v tom sám) několik týdnů přemýšlení o ní, několik týdnů přemýšlení co jsem zase zvoral a tak kolem Vánoc půjdu zase znovu zkoušet své štěstí :/
Nevím Ondro jestli ti má odpověď bude k něčemu, ale z vlastní zkušenosti se vztahem na pracovišti ti můžu říct, že zadaná žena ještě neznamená konec pro Tebe.Doporučuji ti na tom pracovat, ale chce to čas, nekdy i leta...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.