Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah s dívkou bez zamilovanosti

Od: ondrej91 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

potřebuju nutně poradit. Je mi 23 let a nikdy jsem neměl dívku. Poslední dobou je to dost znát - moje tělo reaguje přehnaně na jakoukoliv blízkost žen (tím jak jsem nevybouřený) a dost mě to trápí.

Uvedu příklad: Jsem nový v práci, dali mě do kanclu k takové milé slečně. Jak čas plynul a my se poznávali, dával jsem do toho našeho vztahu daleko víc a víc. Nakonec jsem v tom skončil až po uši a pak jsem zjistil, že má přítele. Týden jsem pak byl na ni zlý (ani nevím proč) a naštvaný sám na sebe - měl jsem chuť umřít a nic se mi nechtělo dělat... teď už je to trochu lepší, ale pořád jsem z toho smutný.

A něco podobného se mi stalo už potřetí.

Jak se mám bavit s holkou bez toho, abych se do ni zamiloval? Já nevím proč, ale vždycky do toho začnu dávat úplně vše a pak takhle tvrdě narazím, např. že spadnu do friend-zóny nebo zjistím, že je už zadaná. Už mě to štve a jsem z toho dost smutný (jsem i trochu měkota, takže klidně probrečím pár nocí)...

Za jakékoliv rady budu moc rád

Pěkný den

Ondřej, 23

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pb®
hodnocení

2x
Placený sex existuje tak dlouho, jako lidstvo samo. Protože muži zkrátka mají silné nutkání tuhle svojí potřebu ukojit. Stačí se podívat do islámských zemí. Bordely tam nejsou, ženu na ulici potká člověk jen zahalenou ve stanu, když se chce muž oženit, musí nejdříve našetřit dost velké jmění. Muži jsou frustrovaní a vymýšlejí bejkárny. Být nepříjemný na kolegyni, protože vám nedala, to mi zavání harašením. Zkrátka já radím, uvolnit se někde s profesionálkou, hodit se do klidu, netlačit na pilu a s čistou hlavou se poohlédnout po nějaké partnerce.
tom93

Nevím jak kolegovi, ale mně o sex v první řadě nejde. Možná to zní divně, možná to říká každý, ale o sex mi v prví řadě nejde, jde mi o to abychom si měli co říct, bavili nás podobné věci a abych k sobě měl někoho, na koho se můžu spolehnout, ke komu se můžu přitulit a kdo mě bude mít rád. Když takhle vztah funguje a tu holku víc poznám, tak si teprve dokážu začít představovat, že by mohlo dojít i k nějakýmu sexu.

Takže být někde s "profesionálkou" není nic pro mě. Jsem docela citlivka (stejně jako kolega) a jednoduše přijít za ženskou, zasunout, udělat potřebu a jít mě nijak neuspokojí. A když už k sexu dojde tak si chci nejdřív s holkou hrát, dráždit jí, dotýkat se, prostě pozorovat reakce jejího těla na mé doteky a tohle mi šlapka nikdy neposkytne.

tom93
hodnocení

0x

Je mi o 2 roky míň, také nemám moc zkušeností s ženkejma a ta touha mít k sobě partnerku ve které budeš mít oporu a budete se mít navzájem rádi, když vidíš okolí, jak se vodí za ručičky a tulí k sobě, je tak silná, že když vidím sebemenší šanci něco začít (tj. naskytne se dobrá příležitost bavit se osamotě s nějakou slečnou) jdu do toho naplno.

Když ta holka splňuje pár kritérií (je aspoň trochu pěkná, neváží metrák, nekouří a máme společné zájmy) tak se do ní skoro vždycky taky strašně zabouchnu. Nejhorší je, že ta holka klidně flirtuje, nebo se nechá osahávat, dávat si pusu a pak na několikátém setkání přijde s tím že má přítele, že se nechce vázat, či já nevím co ještě... Přitom na to jdu tu pomalu, tu rychle a rozhodně mi nejde o to co nejdřív jí přefiknout.

Zrovna teď mám podobný pocity jako Ty - musím myslet na jednu holku, která je strašně fajn a povahově úplně jako já, vypadalo to že to s ní vyjde a teď se najednou po 5. rande přestala ozývat - napíšeš jí na facebook, vidíš že si to přečetla téměř okamžitě a reakce přijde za 2 dny začínající slovy "promiň neměla jsem čas" - nevěřím že měla tak málo času že si přečetla zprávu a odpověď kterou mohla naťukat za pár sekund "nemám čas" už nestihla napsat. Přitom fotky lajkuje a aktivní je. Ach jo, asi jsme na ty holky moc hodný... No ale aspoň už vím, co následuje - pár probdělých nocí, smutek, zklamání (slza taky někdy ukápne, nejsi v tom sám) několik týdnů přemýšlení o ní, několik týdnů přemýšlení co jsem zase zvoral a tak kolem Vánoc půjdu zase znovu zkoušet své štěstí :/

ondrej91

Nejhorší na tom je, že já ji vidím každý den, každý den se s ní musím bavit a tím pádem na ni nemůžu jen tak přestat myslet :( Ach jo

hodnocení

0x

Nevím Ondro jestli ti má odpověď bude k něčemu, ale z vlastní zkušenosti se vztahem na pracovišti ti můžu říct, že zadaná žena ještě neznamená konec pro Tebe.Doporučuji ti na tom pracovat, ale chce to čas, nekdy i leta...

smrzak

No na zadanou bacha :D já jednou takhle přetáhl holku jednomu kolegovi-to jsem přísaham bohu nevěděl že je zadaná a krutě se mi to vymstilo-během roku si našla dalšího nabíječe. Prostě podle mě jakmile se jednou nechá přebrat z i relativně fungujícího, má to v povaze a hrozí to znovu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]