Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč se ptáte, ale nic neuděláte?

Od: nechapu odpovědí: 13 změna:

Dobry den, chtela bych se zeptat jestli nevite proc se na nas zeny muzi vyptavaji a kdyz nas potkaji a mohou nas oslovit tak neudelaji nic, ani nepozdravi nebo nas ignoruji a hraji si na frajirky? Zajima me to, protoze to neni poprve co muj mladsi bratr prisel s tim, ze se na me nejaky kluk ptal,anichz bych se s nim znala nebo se s nim bavila, atd. Predem dekuji za odpoved :)

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

2x

Máme z vás strach! Děvčata.

doplněno 23.09.14 20:42:

Jo, vlk taky sliboval :-P

nechapu
hodnocení

Ale my nekouseme :) =)

Ale my se přesto bojíme že nění každá nekousavá :)

zelenydabel*
hodnocení

1x

vzhledem k tomu co některé ženské dokážou při počáteční fázi seznámení, si už prostě dáváme bacha. Co se mě týče, tak normálně zdravím toho koho znám bez rozdílu pohlaví. A pokud mám o někoho zájem tak se s ním pobavím. Už nedělám tu chybu že bych šel čelně do nějakého seznámení. Protě si ji proklepnu. Někdy se člověk nestačí divit co z některých slečen vyleze. To pak lituje, že ji kdy oslovil.

hodnocení

0x
Třeba se dozvědí takové věci, že o další seznámení nemají zájem...

dankoss*
hodnocení

0x

ty veci jsem se dneska dozvedel o holce co se mi libila a od ty doby co mi to rekla tak uz o ni nemam zajem ( je z moji tridy takze je to jeste horsi )

hodnocení

0x

Líbíš se jim a oni se stydí.Chlapci si hrávají rádi na frajírky,ovšem když jsou "v tlupě." Bez urážky pánové,vím,že nejste všichni stejní *hi*

doplněno 24.09.14 08:09: Ale,jak jiz rekl radce viz nize -víc je jich srabů..

hodnocení

0x

Jen jestli náznak odpovědi není už v otázce. Ptali se mladšího bráchy. A co on na to? Vyprávěl o ségře pikantní historky *vtip*. A nápadníci? *bezim* To bylo naposledy, co je viděli.

A teď vážně: Prostě jsme srabi.

doplněno 24.09.14 08:58:

@imgify -ho odpověď je logická, ale podle mě je to rovněž cesta do pekel. Koho se zeptat? Kamarádky? Mladšího bráchy? Řeknou pravdu? Z pozice mladšího bráchy je každá ségra neuvěřitelná slepice a kamarádka? - Třeba bude sledovat vlastní zájmy. Zelenydabel na to jde dobře *palec*

doplněno 24.09.14 09:01:

Tak jsem si přečetl ještě jednou imgifyho odpověď a zjistil jsem, že čtu mezi řádky - viděl jsem tam něco, co tam není - sorry.

lucie*
hodnocení

0x

Bacha,oni jsou chlapi prý plaší a bázliví.Tak to tvrdí:)Jinak je to prosté,potřebují vědět do čeho jdou,kdyby to šlo tak i sex by chtěli mít na prvním rande.-)ať ví do čeho jdou,nechtějí zbytečně strácet čas.

A my bysme to mohly vzít třeba vážně kdyby se zeptali rovnou a to nepotřebují,aby je kdejaká(slepice)otravovala...a hlavně si to holky mezi sebou poví a vypadali by,že jsou záletní.Nepůsobili by seriozně až by narazili na tu pravou.

lmgify
hodnocení

0x

Proč se ptají? Představ si, že vidíš dveře a připadá ti jako dobrý nápad je vyrazit hlavou. Rozeběhneš se, vrazíš do nich a sesuneš se k zemi, protože se ani nehnou. Sebereš se, otrkáš se a za čas vidíš další dveře. Zase se je pokusíš prorazit hlavou a zase skončíš na zemi. Takhle to pak probíhá ještě párkrát až ti dojde, že mnohem lepší řešení, než se pokusíš ty dveře hlavou prorazit, bude si zjistit, jestli třeba nejsou zamčené nebo moc silné. Tak se poptáš pár lidí, kteří o těch dveřích něco vědí. Když jsou zamčené nebo moc silné, tak se je už ani prorazit nebudeš pokoušet, protože víš, jak to skončí. Po dalších pár podobných pokusech, když už vidíš dveře, tak už ani nemáš moc zájem je hlavou prorážet, protože šance, že tyhle jsou odemčené a dostatečně slabé, jsou skoro nulové. Tak se přestaneš pokoušet. Jediný čas, kdy se rozhodneš to ještě zkusit, je, když vidíš, že jsou pootevřené, nejsou moc silné a máš šanci je vyrazit. Tak to zkusíš a stejně ve většině případů zase skončíš s naraženou hlavou na zemi před těmi dveřmi.

Přesně tak je to z pohledu kluka a chlapa s holkama a se ženskýma. Párkrát si nabiješ hlavu, když se u nich o něco pokoušíš, pak zmoudříš, začneš se poptávat kolem a nakonec to skončí tak, že pokud nevidíš jasný náznak toho, že má o něco zájem, tak se ani zbytečně nepokoušíš, protože proč se snažit, když bys jinak stejně jako tolikrát jindy předtím skončil s nabitou šiškou?

Někde jsem četl, že chlap musí pozvat na schůzku a seznámit se s asi 140 holkami, než si tu poslední vezme. S takovouhle šancí (méně než 1% !), se opravdu nevyplatí se pokaždé rozebíhat proti každým dveřím, které vidíš. To by se ti také mohlo stát, že než by ses dostala k těch 140tým dveřím, ty marné pokusy by tě zabily nebo doživotně od dané činnosti otrávily.

mcgregor
hodnocení

0x

Proč se ptáte, ale nic neuděláte?

Proč se první nepokusit slézt ze střechy pohodlně po žebříku místo skoku ze střechy? Nemyslím si, že to takhle dělají jen muži. Uvažují tak i ženy. Je to zcela pochopitelné a logické.

Mimo toho dnes existuje tolik zákonů na "ochranu" ženského pohlaví, že pro mnohé je lepší volbou nějaká krásná prostitutka :D

zelenydabel*

přesně toto se mi jesdnou stalo. Podržel jsem dveře jedné slečně nebo mladé paní trochu jsem se usmál, aby to nevypadalo že je to pro mě otrava a dotyčná mě hned sjela, že ona si umí otevřít. Přitom jsem spěchal na jednání, a v hlavě se mi honilo sto myšlenek jak problém který vzešel z předešlého jednání vyřešit...intuitivně jsem tedy dveře přidržel a jen je mi líto, že jsem nebyl ve střehu abych dotyčné řekl větu klasika: "kdyby hloupost nadnášela, tak Vy se tady vznášíte jako holubice" (Kopecký - coby Štrosmajer)Od té doby si říkám zda má vůbec smysl se ještě chovat galantně když ženy o to nestojí a sjedou člověka.

Tak přece nemůžete soudit podle jedné ženy? Škoda, že jste nevystihl správný moment, kdy jí ty dveře před nosem zabouchnout s poznámkou typu "ach tak, pardon" :D

Já jsem ráda, že galantní muži ještě nevymřeli.. Vždycky mám po takovém setkání hned hezčí den.. :)

Jinak tohle chování je u obou pohlaví úplně stejné. Je jednodušší si o protějšku, který člověka zaujal, nejprve něco zjistit.. Pak se lze rozhodnout, jestli sympatie přetrvávají a dojde i na osobní kontakt nebo zjistím něco, co mě odradí od dalšího kroku. Případně se lze dozvědět, co si ten protějšek myslí o mně a zda sympatie jsou oboustranné a má cenu se vůbec snažit..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]