Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes jsem byla jako obvykle v lese a najednou mi krásnou a tichou přírodu zkazila 2 auta uprostřed lesa, nebo-li přesně v přírodní památce. Kam to můžu hlásit kromě policie? Na lesy ČR? Vůbec nevím. SPZ aut mám vyfocené. Navíc ten jeden muž měl dokonce i psa a ti do této oblasti taky nesmí. Mimochodem toho psa s chlapem mám taky ve foťáku.
Děkuji všem za odpovědi a přeji Vám pokud možno příjemný zbytek dne.
Asi se v lese na jehličí konala svatba trpasličí.
Přijelo pár hostů, pár těch s autem, což s Váma souhlasím, nesedí mi to vlese... ale já taky potkala auta v lese, v chráněném parku ne jednou, a byl to hajnej v soukromém autě, zaměstnaci lesů ČR...a podobně a pak šel na svatbu i někdo ze psem, pokud to byl klidas pes, tak proč ne...
To je zase odpověď na úrovni děcka ze školky. Nevadí, každý máme jiný názor. Kdyby tam nežila zvířata, která jsou chráněná tak je mi to úplně jedno.
Já byla s manželem, v lese pěšky, auto vzorně zaparkováno na místo k tomu určené,. Byla jsem s ním třeba mimo jiné i v Hřebečských stezkách. Po cestách, kde je podobná značka, se prohánělo nejedno auto. Pak jsem vznesla dotaz na jednoho řidiče, co zastavoval a měl a autě nápis-lesy čr - a řekl, přesně to co já Vám- vše jsou to auta zaměstnanců, s povoleným vjezdem. Objíždejí to často a kontrolují, takže neprůstřelné)), taky se mi to nelíbí, manžel se zlobil, že se ptám, když sama se chovám v lese nemravně, ale neubližuji přírodě))
Jsem si jistá, že tyto auta lesům nepatřila. To povolení o vjezdu do lesa už projedná lesní správa, na kterou jsem teď napsala a poslala jim v příloze již zmiňované fotografie.
Přesně tak))jak už jsem psala, já a ten můj , v lese...))no to by bylo fotek))ale po dnešném dotazu ani škrt, má utrum, páč mám strach, že potkám někoho , kdo tady dá podobnej dotaz a i třeba s fotkou))----K mému prospěchu je, že chodíme po lese pěšky, a ty auta , no to by mně taky štvalo.
Neodpovídáte ale vůbec na dotaz. Mě je úplně jedno co máte za život a kam si jezdíte s přítelem a jaký je. Ptala jsem se kam to nahlásit a zbytečné debaty nejsou na místě.
Hlásit to můžeš na policii, lesní správu nebo třeba i sem na poradnu. Nikdo ti nemůže bránit, abys to nahlásila kamkoli, jenom s těmi fotkami bych byl opatrnější. Za nejlepší bych ale pokládal projevit trošku tolerance a pochopení a brát to jako svůj nevšední zážitek.
S fotkami opatrnější jsem, jelikož dobře znám co kam můžu posílat. Stačí zákon č. 101/2000 Sb. a je to.
Každý má nějakou chybu a já se hold chovám tak jak se chovám. Dodržuji předpisy kde se dá. Ať už jedu v autě (rychlost) tak na jiných místech. Lesy jsou zničené různými škůdci a nebo lidmi, kteří do něj přiváží odpadky. Tak jsem chtěla, aby s tím někdo něco dělal. Zachvíli si každý bude dělat co bude chtít, budeme si skákat po hlavě, zabíjet se apod. Však proč ne, že? Někteří jedinci se rádi drží hesla: předpisy jsou od toho, aby se porušovala. Pak se nemůžete divit, že je v našem státě tolik nespokojených lidí, když si každý dělá co chce a nikdo nic nedodržuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.