Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam za deště a v zimě? - PRAHA

Od: johnny639 odpovědí: 4 změna:

Pěkné odpoledne, dneska nám začíná podzim a venku se už citelně ochladilo. Navíc počasí už není nijak pěkné...

Byl bych tak rád za nějaké tipy, kam vyrazit s dívkou když bude průtrž mračen, silný vítr nebo zima a zároveň tam výlet nevyšel na nějakou šílenou sumu (po odečtení nákladů - jídlo, doprava, atd. mi zbývá měsíčně asi 1000-1500). Samozřejmě nějaká muzea nebo bazén také připadají v úvahu, ale to je asi věc, která napadne každého Takže by mě šlo spíše o nějaké zajímavé tipy na neobvyklá nebo né příliš známá místa, kde se dá strávit příjemné odpoledne za nehezkého počasí.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

V posledních letech si všímám, že spousta rodin tráví volné chvíle v obchodních centrech. Co tam celé dny dělají moc netuším, ale je to úsměvné.

Prochazky v zimě taky nejsou moc špatné, na podzim a na jaře když vyjde počasí tak je to nádhera. Za deště ten bazén, kino, sportovní využíti v hale, tenis a pod.

Nebo je spousta sportovních utkání v halách o víkendech, tak se omrknout na sportovce. Fanoušci městksé hromadné dopravy zase vydrží celý víkend jezdit třeba metrem tam a zpět.

Zaleží tedy na tom, co máte společně rádi.

doplněno 23.09.14 17:13:

kudyznudy.cz/...

a třeba čistírna odpadních vod (nic moc romatiky, co?)

planetárium

paintball

sex machine museum

Mimochodem, i v dešti je hezké být venku. A nakonec skončit doma, v teple, v peřině.

banan*
hodnocení

0x
Pane jo, ja kdyz jedu do Prahy na vikend, a ze mi to vychazi vzdy na zimu, tak ani nestiham vsechno co chci... mate tam tolik moznosti... prijedte k nam a uvidite jaky to je porad vymyslet nejaky vylety *ee*

podle toho kde clovek bydli , treba severni morava ma vsude hory coz je krasa , jen jaksi za deste a vitru na vylet neni nejlepsi napad :)

johnny639
hodnocení

Neříkám že tu nic není, ale přecijen oba žijeme v Praze celý život a za ten půlrok co jsme spolu už jsme také řadu míst prošli, proto jsem se právě ptal na nějaká neznámá či neobvyklá místa, právě jako je třeba ta stará čistička odpadních vod.
Problém je, že oba bydlíme u rodičů, jinak by asi plány na ošklivé dny - skončit v peřinách byly jasnou volbou :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]