Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pracovni pohovor po telefonu

Od: martina20let odpovědí: 6 změna:

Jake mate zkusenosti z prac. pohovoru po telefonu. Me v nedeli odpoledne volala pani personalistka, ze ji zaujalo moje CV a ze by se mnou chtela po telefeonum vyplnit nejaky dotaznik, ktery se tyka nabizene prace (asistentka managera v obchode s modou). Kdyz jsem ji rekla, ze momentalne nemohu, protoze jsem v te dobe ridila auto (cesta dlouha 140 km a byla jsem v pulce na dalnici) a handsfree nemam, rekla: Aha. Ja jsem ji navrhla, jestli by mi nemohla zavolat v pondeli odpoledne, ona ze ano. Na pondeli jsem zrusila veskere odpoledni plany, abych si udelala cas na telefonat, jenze pani personalistka se neozvala. Co ted? Je to normalni? Je normalni, ze mi volaji v nedeli odpoledne? Mam jim zavolat? opravdu bych tu praci chtela..

Martina 20 let

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den, paní personalistko, po telefonu jsme se spolu dohodly, že mě v pondělí odpoledne budete kontaktovat ohledně vyplnění dotazníku. Protože se tak nestalo, volám Vám já. O to místo mám skutečný zájem atd. atd. *smich*

Prostě mluvte, mluvte pomalu, spisovně. A dejte si pozor, jak už psal Ládin. Není každý jen férový.

A přeji Vám, aby Vás vzali a práce Vás bavila. *palec* Jaga.

martinaa*

Dorá rada *palec*. Zavolat a nebát se ozvat.

martina20let
hodnocení

ladinpraha*
hodnocení

0x

Já to vidím takhle: Dám si inzerát na zajímavou práci a dostanu spoustu nabídek. A pak už stačí jenom zavolat a spousta dychtivých uchazečů mi dá i takové informace, se kterými by se nesvěřili nikomu v rodině. Záleží ovšem taky na tom, nakolik je firma, která tuhle pozici nabízí, průhledná.

doplněno 22.09.14 18:57:

Pokud máš v tomhle jasno, tak tam zavolej. Ale stejně bych pečlivě naslouchal, čeho se ty otázky budou týkat.

martina20let
hodnocení

Aha. No ja si myslim, ze by to nemela byt zadna levarna. Je to obchod s modou a oteviraji novy obchod s modou v Praze. I ja u nich kdysi nakupovala.

martina20let
hodnocení

A co by jste ji rekl, ja jsem takova stydlivka. Ptat se: Proc jste mi nazavolala? mi prijde takovy divny.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]