Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Těhotenství bez sexu?

Od: lucinkaaaa odpovědí: 16 změna:

Dobry den,chtela jsem se zeotat jestli muzu byt tehotna kdyz se muj pritel "udelal" na leginy ze zadu...jsem panna a MS mam dostat za 16 dni..bojim se ze sperma nejak prosáklo do vagíny...dekuju za odpoved

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cobrak*
hodnocení

3x

Podle toho, že nám tu píšeš, že jsi s přítelem zažila intimní chvíle, soudím, že už je Ti minimálně čtrnáct a z toho důvpdu si troufám tvrdit, že Vaše paní učitelka, ketrou máte na sexuální výchovu, je totálně analfabetická, protože už bys dávno měla v tomto věku vědět, že k oplodnění dochází pouze tehdy, dostane-li se spermie k vajíčku. K tomu ve Tvém případě nedošlo. Občas nechápu, proč není české školství na takové úrovni, aby nám sem nemuseli psát ustrašené děti, které se stresují defacto zbytečnými problémy, které jim měli vystětlit učitelé ve škole.

doplněno 03.11.14 17:34:

Sebod: Ano, Sebodko, máš pravdu, ale stále je ještě hodně rodin, kde se o těchto věcech doma nemluví, což já osobně tedy nechápu, protože mé rodiče mi vždy všechno vysvětlili, ale je to tak. Proto si myslím, že ty děti, kteří to neznají z domova, by měly být řádně poučeni ve škole, což se myslím zkrátka neděje. Sám si vzpomínám, že vedlejší třídu měla na sexuální výchovu ta nejstrašnější a nejošklivější učitelka, ktrá už dávno byla v důchodu a jen si tam chodila přivydělávat peníze. Samozřejmě podle toho pak také vypadala výuka, kdy se ona sama snažila všechny dotazy od žáků zahrát do ústraní a celou hodinu si vždycky všichni kreslili. Dokonce vím, že se tam tenkrát někdo zeptal, jak se nasazuje prezervativ a dostal zpucana, že tole téma do školy nepatří a že je na to ve svých 15ti letech ještě mladý a je to od něho drzé. Takže máš pravdu, ale myslím, že pokud to někdo nezná z domova, měla by být škola druhým a posledním záchytným bodem, kde ho na v klidu naučí, než vstoupí do života.

lidus*

Myslím, že osvěta je ve škole dobrá a školáci se těmito otázkami jen baví. Toto už je druhý dotaz možnosti otěhotnět přes leginy.

doplněno 03.11.14 16:06:

Milá Ludko, jsem - li mentálně na úrovni malého děcka, nesouložím.

ludka

Toto je vážná věc a vy to berete na lehkou váhu, co když je to třeba pravda?

kockomilka

A hlavně je lepší, když se někdo ptá takhle, než když píše "chtěla jsem se vyspat se svým klukem, tak mi kamarádka dala jednu pilulku hormonální antikoncepce...".

sebod*

cobrak. Tady s Tebou nesouhlasím. V první řadě by děti o tomto měly slyšet doma. Přeci jenom to poslouchají trošku jinak když jsou sami a úplně jinak, když je jich ve třídě více. To si z toho dělají zadel. A jestliže školství selže a patnáctiletá otěhotní, páč si myslí, že souložit se může, ale nebezpečný je orál, po kterém se otěhotní, tak bych nehledala chybu v učitelce "analfabetičce, ale v té holčině a její rodině.

Většina dospívajících si přečte návod, když dostanou nějakou technickou vymoženost. Ten návod mají v malíčku za chvilku. Takže když chtějí souložit, měli by si ten návod k tomu řádně prostudovat taky. Možností mají dnes ažaž.

Doma se u nás o tom moc nemluvilo, spíš vůbec, celkem tabu...ani o holení či jiných věcech...

Vě škole nás měla učit toto téma úča která jednu slečnu seřvala a natrhla ucho když ji za něj tahala za to že měla ve 14ti ! letech namalové nehty na červeno 8-9 třída (někdy kolem roku 2003-2005)...kde to jsme.

Takže myslet si že školní systém je košér a zdráv je hodně naivní...

A nebýt dvou knih pár románů a kvůli firmy nemít přístup k netu od cca 11-12ti let tak netuším kde bych co pobral...

Vlastně nejvíc sexuální výchovy nám dal asi učitel informatiky, mladý...(kluci šteluju firewall a chvilku nepojede takže ne že budete koukat někam na nahé ženské - doba nějvíce informací) plus jeho záletnické příběhy, příběh jak se z těhotenství stal zánět močáku...

(soráč za chybky)

martinaa*

Můžeš dělat sexuální výchovu, jako chceš, a stejně tě minimálně půlka třídy nebude poslouchat, protože to jsou hloupé žvásty a oni vědí všechno nejlíp, si to přece přečtou na gůglu. Budou si hrát hry na svých Ipadech a tabletech, které nemůžeš zabavit, protože by si na tebe došlápli rodiče, a druhá půlka bude mít ze sexuální výchovy strašnou srandu a bude se hloupě ptát nebo vybuchovat smíchy. Snad jen ti nejlepší ze třídy si budou pamatovat něco o vajíčkách a spermiích.

hodnocení

2x

Ne, těhotná být rozhodně nemůžeš!

hodnocení

2x

Na otázku "těhotenství bez sexu?" hledejte odpověď v evangeliích.

honzacz*

No vením ... jak to říkal bůh? "Na zem již nepůjdu, byl jsem tam před 200 tisící lety, měl poměr s židovkou, a oni na to ještě nezapoměli."

Honzo, sv.Petr navrhnul bohu, ať navštíví zemi. A bůh pravil: "Na zem už nepůjdu. Byl jsem tam před víc jak 2.000 léty a lidé o tom dodnes mluví."

Proc evangelium? Staci IVF.

hodnocení

1x

Ne. Na tomhle webu najdeš vše http://www.sexus.cz/

ohneta*
hodnocení

1x

Já naopak tvrdím, že můžeš otěhotnět. A jelikož to bylo přes legíny, tedy látku, která je tvořena vlastně oky tkaniny, může se stát, že budeš mít x-terčata.

doplněno 03.11.14 19:38:

Tak dobře, nová rada. Dělek to přes knoflík se dvěma dírkama, budeš mít jen dvojčata. A neoprén je fajn :-P

výtka
Upozornění od sys hejkal 03. 11. 2014 19:08:15
Nestraš ji! Co když teď začne nosit kůži nebo latex... Nebo neopren...

hodnocení

0x

Dobrý den. Ne, přes legíny k oplodnění nedochází. Zkuste si o tom něco nastudovat, budete se pak méně stresovat. A nezapomínejte na kondom!

hodnocení

0x

Bud rada ze se neudelal na vaginu a prosaklo to jen na leginy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]