Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Maturitní ples

Od: aja08* odpovědí: 6 změna:

Ahoj :)

Kamarád mě pozval na jeho Maturitní ples... Já bych tam šla strašně ráda, ale je v tom háček :/ Moje mamka mě nechce pustit... Říká, že jsem na "Maturák" ještě mladá... Pochopila bych jí kdyby mě nechtěla pustit na maturák někam kilometry daleko, ale je to u nás ve městě... Zaráží mě to, protože mě opravdu pustí na jakoukoliv akci, kde hrajou kapely a tancuje se tam pogo (to je fajn), vždyť tam bych si mohla udělat opravdu cokoliv... Ale, nechápu proč mě nechce pustit na maturák... Měla bych tam jít s kámoškou, mamka jí moc dobře zná a naši tamtové se taky znaj už dobrých 40 let :) Nikdy, když mě pustila na nějakou akci jsem se neopila tak abych druhý den ráno měla kocovinu kromě rozlučky... Je mi 15... Máme spolu super vztah, ale na maturák mě nechce pustit :( Nevíte jak bych na ni mohla zapůsobit, aby mě pustila? :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Je opravdu zvláštní, že tě nechce pustit právě na maturitní ples, když jinam Tě pouští. Zdá se mi, že Tě nechce pustit z nějakého důvodu, jako třeba, že jsi ji v něčem neposlechla, byla jsi drzá, nebo špatné známky a dala Ti to jako trest. Snaž se být hodná, pomáhej doma a třeba Tě ještě pustí.

aja08*
hodnocení

No právě, pouští mě tancovat pogo... Sice na mě kouká jako na blázna, ale nevadí jí to :) Myslím, že jsem nic neprovedla, a ani jsem nebyla drzá :/ Tak se budu držet vaší rady a pomáhat :))

hodnocení

1x

Na maturitním plese /kromě sourozenců maturantů/ nebude zřejmně nikdo ve věku 15 let. Proto tě mamka nechce pustit. Opravdu se tam moc nehodíš.

aja08*
hodnocení

Tady na tom "našem" budou skoro všichno co znám... Je to maturák Gymplu a budou i nižší třídy , třeba lidi z 8,9 třídy :)) Tam nechodí jen rodiče a sourozenci, ale i hodně kamarádů ;)

eulalie*
hodnocení

0x

Takže vy jste se nikdy neopila tak, abyste ráno pak měla kocovinu? Tak to je dobrá psina... je vám 15 let a alkohol by vám neměl ještě nikdo nalívat. Na maturitní ples nejde jít v riflích. Máte vhodné oblečení pro takovou společenskou událost?

aja08*
hodnocení

Vím, že nejde jít na maturitní ples v riflích a triku :) Mám doma plesové šaty a lodičky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]