Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vrácení daně Kanada za rok 2013

Od: johnl* odpovědí: 1 změna:

Zdravím,

minulý rok jsem byl v Kanadě a pracoval jsem tam, v březnu 2014 jsem zažádal o vrácení daní za rok 2013. Dával jsem to jedné účetní v Kanadě s tím že příjde šek na ČR adresu.zatím furt nic.

Podle vyjádření kanadské účetní byl nějaký problém se softwarem na govermentu, ale přeci jen už je to dlouho.

Díky za případné info, koho se to týká, nebo ví něco okolo

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

janap*
hodnocení

0x

Odpověď na Vaší otázku je možná poněkud složitější. Máte daňový domicil v ČR? ČR má s Kanadou smlouvu o zamezení dvojího zdanění. Příjmy byste měl přiznat v ČR (podat daňové přiznání v ČR) a provést zápočet daně. Z Kanady byste měl mít potvrzení o tom, kolik Vám na daň strhli. Daňové přiznání můžete podat i opožděně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]