Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam poslat stížnost, výstup prezidenta

Od: stiznost odpovědí: 17 změna:

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na jaký e-mail by se dala poslat stížnost radě pro rozhlasové a televizní vysílání ohledně výstupu "prezidenta" Zemana v Hovorech z Lán? a případně jaké náležitosti má taková stížnost obsahovat, děkuji :)

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stirecek*
hodnocení

4x
Konečně máme prezidenta, který mluví tak, aby tomu normální člověk porozuměl. Jak jinak důrazně a narovinu říct, ze ten zákon Kalousek zkurvil?

Kalousek sám zkazil zákon? On má takovou sílu, aby mohl manipulovat s poslanci. Fakt je tak dobrý, že to dokáže?

Přesto se ale pan Zeman nemusí vyjadřovat tak hrubě a neslušně. Ani zde se takto nemluví, či nepíše.

tiffany*
Tak ona je to taková stará prověřená taktika, do každé nedejbože nové a tím spíše dobré věci zabudovat tzv. "kurvítko", typicky do nějakého výrobku slabší součástku, aby po jejím opotřebení zákazníci museli koupit výrobek nový (ne opravit jen tu součástku). Takže do zákona v zásadě dobrého je dle Kalouskovy logiky nezbytně nutně zabudovat onu součástku a je to. Na účet nás všech, omlouvám se, ale já jiné vhodnější slovo neznám. A to vůbec nekomentuji hrubé výrazy našich předních politiků za poslední léta. A rozumbradové budou řešit od ničeho k ničemu a zabíjet drahý čas :). To nám to pěkně utíká...

lidus*
hodnocení

3x

Co ta stížnost vyřeší? Prezidenta asi nevyhodí z úřadu, maximálně vyhodí moderátora co za to nemůže. Aspoň má národ o čem mluvit a až příště půjde k vobám, bude víc přemýšlet. Mimochodem, nejsem zastánce přímé volby prezidenta a upřimně, nebylo z čeho vybírat.

majsterjoe*
hodnocení

2x
Slyšel nebo četl aspoň někdo tento rozhovor? To by mnozí pochopili, proč se takto zeman vyjadřoval. Ale většina
Čte jen hlavní titulky u článků, nebo pozorují tv novu a pak dělají takové závěry. To jen ma reakce na některé řeči. Abych nepsal ot, pak stěžovat si není kam. Ale neniproblem napsat do prezidentovy kanceláře a samozřejmě v dalším volebním období na to přihlédnout.

Masterjoe®: přesně tak, vono to v kontextu zase až takový hrozný nebylo.

Já ten rozhovor četl, na Novu koukám jen vyjímečně, zprávy kontroluji i jinde. Vy máte statistiku, že většina

"Ale většina Čte jen hlavní titulky u článků, nebo pozorují tv novu a pak dělají takové závěry." nebo to tak jen cítíte, či přejete si to?

jmhad*
hodnocení

2x

stížnost i na představitele HOP 09,kteří tak běžně mluví a nikomu to nevadí

hodnocení

1x

Stížnost pošlete přímo na prezidentskou kancelář,tam je to správné místo.Vypište zkrátka a dobře,co máte na srdci,co Vám ublížilo,respektive co se Vás dotklo na prezidentových slovech a jeho počínání jako takovém.

doplněno 03.11.14 15:18:

Článek je zde.

pohanka*
hodnocení

1x

Normálně slušně vychovaný člověk nepoužívá vulgární slova. Souhlasím, že prezident by tato slova pro vysílání neměl použít v hanlivém smyslu.

Pozastavte se ale, co to slovo znamená. My to cítíme jako sprosté slovo, ale Kunda podle Wikipedie zcela normální označení letiště, ostrova, řeky jsou i nositelé - osoby tohoto jména, též je samozřejmě synonymum vulvy.

Myslím, že je to mnoho povyku pro nic. Jenom volně přeložil název hudební skupiny.

Já osobně jsem toto slovo v životě nevyslovila a díky této nepatřičnosti jsem dokázala toto slovo říci. A nic se nestalo. Není náhodou i nějaké divadelní představení, kde vystupují jenom ženy a povídají si s obecenstvem na toto téma a učí své diváky říci a nestydět tato slova použít? Je to v nás /hlavně ženách/ silně výchovou poznamenané, že se sprostá slova nepoužívají.

doplněno 04.11.14 07:00:

Jako stížnost bych to tedy nehrotila. V dnešní době tedy vůbec.

,,stiznost,, připomínáte mě silně dobu puritánskou.

hodnocení

1x

Videl bych to tak na lamparnu..

buss
hodnocení

1x

O co vám jde, když někdo něco konečně! nazve pravým jménem?

ohneta*
hodnocení

0x

Bohužel rada pro rozhlasové a TV vysílání se slovníkem prezidenta nic neudělá. Mail naleznete na jejich stránkách.

doplněno 03.11.14 15:14:

@jancaak ano článek jsem právě teď četl, bohužel ale budou jen řešit problém, zda tomu mohl rozhlas, resp. moderátor nějak zabránit. Jak absurdní, když se jednalo i živé vysílání.

možná udělají, stížnosti se množí novinky.cz/...

zwiki*
hodnocení

0x

Lidem vadí sprostá slova pana prezidenta a od jiných "výtečníků" si nechaj "s.rát na hlavu" :)

zwiki, i vy jste nepoužil sprostá slova, ale prezident to vypálil několikrát a tak hrubá slova neřekl žádný politik a i v hospodě by se za to mnozí styděli.

Líbí se mi reakce některých, který sdělí, že většině to nevadí...kde vzali tu statistiku..

hodnocení

0x
Taky krásný dotaz. Priste se zeptej, kam volat v pripade požáru :)
Jsem rad, že nevim o co jde. Se zájmem jsem začal hledat co se zase stalo a politici zase perlí. Tesi me, že mam den hezky vyplněn práci a misto koukání na novu vecerim a nasledne chrupec.
Klidný den všem
Lípa

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]