Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Informace o lidech

Od: cindy* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, seznámila jsem se s jedním mužem. Existuje nějaká stránka, nebo jestli jde přes fbpomocí jména, přijemní nebo města zjistit o lidech víc? Proklepnout? :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Je protiprávní zjišťovat víc než kolik toho lidi na sebe sami prásknout. Zrovna tak schromažďovat takové informace.

Ale pokud má facebook, tak ho najdete a kouknout můžete.

iz*
hodnocení

1x

Joďte si jeho "Jméno Příjmení" včetně uvozovek, jeho e-mail, telefon, ... (vše v uvozovkách) a postupně do Google a do Seznamu. Uvidíte, co zjistíte ...

zztop*

Jsem to právě zkusil a jen :-D :-D :-D Google mě v podstatě neodhalil. Na jméno se netrefil ani v jednom případě a na mail našel x let staré příspěvky na bůhvíjaká fóra kam jsem už hodně let nevkročil. A telefon? Ten jsem ani nezkoušel, protože ho často měním.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]