Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

S bazar - přístup zamítnut

Od: mh23® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den , potřebuji poradit kde najdu kontakt na tým S bazaru , který mi zablokoval účet. Blokace je údajně kvůli nevhodným fotkám k inzerátům...tzn obrázky zboží stažené s netu a asi s hlavičkou firmy nebo něco takového.

Když se chci přihlásit tak mi to napíše přístup zamítnut , ale kontakt nikde najít neumím.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zztop*
hodnocení

0x

V inzerátech najeďte dolů a je tam řádek kde je i podat stížnost a tam jsou kontakty, ale moc si od toho neslibujte. Mně už taky zamítli hodně inzerátů a s tím co prodávám přecházím na bazoš.

hodnocení

mě ale stopli zadávání inzerce úplně.prostě se nedostanu účet.bazoš je v klidu,ale podle me zatim více lidi chodí na sbazar.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]