Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přítel a jeho nechuť k sexu - proč?

Od: wagi odpovědí: 9 změna:

Ahoj,

tímto chci tak trochu ulevit svý dost zničený dušičce a hlavně vás ostatní poprosit o radu!

Chodím rok se svým přítelem.. dosud bylo všechno jak má být... spali jsme spolu 2-3x v týdnu a zkoušeli všechny techniky a pomůcky a bylo nám strašně fajn. Snad to nebude znít domýšlivě, ale jednou mi přítel dokonce řekl, že ještě z žádnou nic takového nezažil a že se mu třásla i kolena a jeho orgasmus trval snad minutu! V tý době jsem lítala v oblacích! Líbilo se mi, když mě překvapil když jsem se převlíkala nebo ve spánku... Jenže před dvěma měsícema jsem začala zjišťovat, že se frekvence sexu rapidně snížila tzn. 1x za 14 dní poté i 1x za měsíc. Snažila jsem se nakupovat si nové prádélko, pomůcky i jsem vyzkoušela švédské kapky a nic. Bla jsem z toho hrozně nešťastná... přičítala jsem vinu sobě, co dělám špatného? už se mu po roce nelíbím? Jednou už jsem to nevydržela a zeptala se ho přímo a jeho odpověď zněla: "Mám prostě sníženou chuť na sex!" Jeho odpověď mě dost ranila, já mám sex ráda a on se i díky tomu raději ke mě netulí, abych náhodou na něho nedostala chuť! K doktorovi ho asi nedostanu... ale řekla jsem mu, že sex je pro mě stejně důležitej jako ostatní věci ve vztahu. Upřímně si myslím, že tvoří 50% klapajícího vztahu... protože sex pomáhá k dobré náladě a i přístupu k tomu druhému! Máme zkusit výrobek Arginmax nebo něco podobného, pomůže to vůbec? Jelikož jsem četla, že ta nechuť může trvat i rok než se to vrátí do starých kolejí a nebo také celý život a to já asi neunesu! Už takhle si to vyčítám, že o mě nestojí, chodím do práce jak bez ducha, už se ani k němu nechci přitulit, protože mi to připomene to, že o mě nestojí, připadám si nežádoucí... tvrdí, že mě má stále rád a líbím se mu. Tak proč? tohle si kladu každičký den co mi to řekl! PROSÍM PORAĎTE MI VŠICHNI, KDO S TÍM MÁTE ZKUŠENOSTI A HLAVNĚ KDO TO ÚSPĚŠNĚ VYŘEŠIL! Budu vám vděčná z celého srdce, jinak mi asi neštěstím pukne a vybrečím si oči!

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

katerina*
hodnocení

0x

Je mi to líto, ale pokud přítel nemá chuť do sexu tak ani kapky nebo prášky nezaberou. Jen si potřebuje odpočinout to je vše chuť k sexu se dřív nebo později vrátí chce to čas a hlavně na to netlačit nebo se to pak ještě zhorší. Jen ze své zkušenosti řeknu, že sex není všechno. Později zjistíš, že sex ve vztahu je hezký, ale nebudeš ho řadit jako teď na první místo.

fany08*
hodnocení

0x

Myslím, že ta jeho nechuť má určitě nějakou příčinu, nechci strašit, ale může mít jinou, nebo má starosti v práci, ale to by ti snad řekl, anebo jsi mu už zevšedněla , jen ti nechce ublížit a nedokáže ti to říct, nebo...příčin může být víc. Moc se mi nezdá, že má jen tak sníženou chuť na sex. Sex je ve vztahu hodně důležitý, aspoň pro mě, a mít ho jen jednou za 14 dnů nebo za měsíc by bylo pro mě zničující. Podobný problém jsem kdysi také řešila, sice jsme měli sex několikrát do týdne, ale mě to bylo pořád málo, až když mě partner málem ztratil, tak si konečně uvědomil "vážnost" problému a polepšil se :) Musíte si pořádně promluvit, i když to třeba nebude moc příjemné.

martini*
hodnocení

0x

Já myslím, že nejhorší je na něj tlačit, pokud je skutečně unavený nebo nemá prostě jen chuť, tak by to bylo horší, navíc vy se budete cítit hůř a hůř s každým odmítnutím. Přiznám se, že sama bych se také bála toho, že je mi nevěrný a pátrala bych po nějaké příčině , zejména o nějakém vztahovém problému. Opravdu nevím, co poradit, snad jen, pokud ho milujete, vydržet, nepodvádět ho, být na něj milá, ale ne zas přehnaně, udržet si hrdost, asi bych mu řekla, že až bude chtít, ať dá vědět a víc už o tom nemluvit, Bude-li to trvat dlouho a bude vám to hodně vadit, tak vztah ukončit.

hodnocení

0x

Upřímně řečeno, docela mě překvapily reakce na váš problém. Jako žena jistě víte, že vašemu pohlaví stačí často docela málo a přijde nechuť k sexu. To je prostě dané přírodou a my chlapi už jsme na tyto situace víceméně zvyklí (nebo si pomalu zvykáme) a dokážeme to respektovat. O to víc mě ale překvapuje, že pokud je to naopak, je z toho neřešitelný problém.

Lidé mají rozdílné potřeby sexu. Po odeznění počáteční zamilovanosti se hormony uklidní a sníží sexuální potřeba. Přijdou také každodenní starosti, rodina nebo třeba zdravotní obtíže a sama uvidíte, že sex je sice důležitý, ale zdaleka netvoří 50% vztahu.

Pokud ale s tímto budete mít dlouhodobý problém, skončí to asi rozchodem. Přimlouvám se ale za vašeho partnera, abyste mu nesdělovala, jaký byl pravý důvod rozchodu. Představte si, že by to bylo naopak a byla byste v jeho kůži vy.

hodnocení

0x

Mno jo tady to máme...chlap řekne, je utahaný, má toho i v práci dost, chce to voraz...ale ženská řekne určitě má jinou, bacha na to, tohle neni normální...

Souhlasim s Kovis a Kateřinou

camelot*
hodnocení

0x

Ahoj. Nemuzes pochopitelne ocekavat uplne stoprocentni adekvatni odpoved, protoze nevime nikdo krom Tebe, co je mezi vami za vztahu. Co se tyce sexu, nemyslim si, ze by tezka prace nejak sex omezovala. O nejakem pretazeni nebo bolesti hlavy a podobne nesmysly nemluvne. Je jasne, ze vzdy clovek nemuze, je omezen z padnych duvodu. Opravdova nemoc, velke starosti atd. Jinak, pokud si clovek najde sobe rovneho, je to moc dobre do zivota! V sexu to plati stejne jako ve vsem ostatnim. Nekdo se tu ptal na podobny dotaz, mozna Ty, nevim. Jasne, pradylko svicicky pekna vec, ale pokud nemas muze vasniveho, nic nepomuze. Ver mi, znam to , ale obracene. Milovat cloveka bez milovani telesneho je tezke. Nerikam, ze to nejde! Jde a obzvlaste, pokud je to clovek, ktery nemuze a chtel by.

Fakt, ze bych zil se zdravim clovekem, ktereho bych mel milovat bez sexu, je desiva predstava. Moje kredo je, ze nic nevyresi partnerske rozepre lepe, nez vasnivy sex...

Camelot

doplněno 21.05.09 15:42:

Touto cestou bych rad vyjadril sve milovane zene, ze mi dala moznost poznat cloveka, ktery je necim vic, nez jen milujici zenou. Tyto radky patri Tobe, milacku, Tvuj verny a oddany muz.

Camelot

biscuitgirl*

Jen jsem chtěla vyjádřit svůj nesouhlas s tím, že těžká práce, přetažení nebo bolest hlavy sex nijak neomezuje ... Pokud mám starosti, jsem ve stresu, unavená, něco mě bolí, tak to byste se divil, jak to chuť k sexu omezuje ...

camelot*

Tezka prace je zase jenom prace a po kazde praci je treba si odpocinout, relaxovat pokud nam to situace dovoli. Neni krasnejsi relaxace nez milovani. Bolest hlavy, na to je dobry ibuprofen nebo paralen, sex bych do toho nemichal. Stres, co je stres? Co povazujete za stres? Pokud mam za pet minut skladat doktorat no prosim. Stres je nesvar, kazdy ho zvlada jinak, ja nemam stres, je lepsi ho nemit, hodit vsechno za sebe, pokud nejde o zivot, jde o h... Pokud me neco boli. No, pokud mam nejake zdravotni potize ktere me omezuji, jiste nebudu myslet na sex. Ale to vse jsem psal, staci si to poradne precist. Samo, ze vzdycky nemuze byt clovek naladen, ale o to tu prece nebezi. Jde tu o dva lidi, kteri se miluji ale nemiluji a to je dle me velky kamen na srdicku, no nemyslis?

Camelot

malvinka*

Někde jsem kdesi četla, že sex s unaveným mužem je nejlepší.*hi*Tož jala jsem se tehdy uvést do praxe a zjistit jak to tedy je.No a musím podotknout záplava endorfínu byla a jaká*placni*.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]