Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zpomalene reakce

Od: majda43 odpovědí: 4 změna:
dobry den, je mi 19 a mam takovy problem.Pozoruji na sobe ze mam hrozne pomale reakce trva mi dyl nez mi neco dojde a proste celkove jsem takova zpomalena. Taky mi prijde ze mam docela problem s pameti. Trva mi strasne dlouho nez se nejakou vec naucim a stejne nikdy se mi nepodari se naucit skvele vetsinu veci rychle zapominam. Taky mi dela problem vzpomenout si na nektere veci co se udaly treba pred par dny. Nebo taky casto myslenkove vypinam. Treba jsem nekde s lidma a najednou vubec nevim o cem se bavili protoze proste prestanu vnimat i kdyz si to v tu chvili ani neuvedomim. Nebo treba no ucitel tohle rikal a ja o tom nemam ani paru i kdyz jsem tam byla. Mam docela problem s nervozitou pred lidma takze jsem v kazdodennim stresu. Muze to byt z toho? nebo nemate tip treba na nejakej vitaminy ktere by posilily funkci mozku? dekuju za kazdou radu...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Možná ginko biloba? Před státnicemi jsem pila ginkobilobový čaj, a zdálo se mi že fakt pomáhá mozkovým funkcím . Nemáte spíš problém se soustředěním?
doplněno 07.10.14 16:21: A ještě jedna věc - důležité je, jestli jste taková od dětství, nebo je to poslední dobou. Kdyby to bylo až teď, bylo by vhodné navštívit lékaře.
layborr*

Mě pomáhá Lecitin , viz

nazeleno.cz/...

též mě napadl problém s koncentrací -- lehká porucha pozornosti? ADHD? Co třeba nějaké vyšetření v pedagogicko-psychologické poradně? Mohli by vyhovět, i když jste dospělá

sargo*
hodnocení

0x

Na prvním místě je životospráva - něco alespoň podobného zdravému jídlu, a dost pohybu venku na vzduchu mezi zelení. Když to není, člověk prostě blbne. Též nízký tlak dovede udělat z běžně smýšlejícího člověka rozostřeného mimoně.

Jinak, jak už tu zaznělo - záleží, jestli je to dlouhodobá záležitost, nebo něco čerstvého.

Mám to ale podobně, utěšuju se tím, že si alespoň posílím ty části mozku, které jsou odpovědné za vymýšlení řešení za pochodu a improvizace - když si holt houby pamatuju :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]