Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
otec mého syna je v insolvenci. Na dítě má platit 2300kč měsíčně...asi 3 měsíce byl bez práce kdy mi přišla jen část alimentů nebo vůbec nic...chtěla jsem se zeptat, zda-li je insolvenční správce povinnen tohle doplatit zpětně...je to už půl roku..a častka je skoro 5000kč. Otec už dávno pracuje.děkuji za odpověď Adamkova
Ahoj. Verunko, počtěte si v tom mém posledním příspěvku co jsem tu spáchal. Je tam několik věcí, vhodných následování. Exekuce na váživné má přednost před těmi ostatními. Zjistěte si to spisové číslo jednací té exekuce. Pomocí něho si potom na Justice.cz můžete najít veškeré dokumenty vaší kauzy. Soudy to tam všechno vyvěšují. Moc lidí o tom neví a jen marně čekají, že jim ty soudy pošlou nějaká Rozhodnutí, nebo Usnesení. Možná Vám taky deponují Vaše výživné na nějakém účtě. Prý, neznalost zákonů neomlouvá, ale i soudce řekl, že není žádná poradna a doporučil si vzít na věci právníka. Ahoj.
Alimenty má posílat insolvenční správce... ten tvrdí že je vše v pořádku...zajímá mě, jestli je musí vyplatit zpětně, když byl otec mého syna nějakou dobu bez práce a na alimenty nezbylo...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.