Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek přítelkyni k 20

Od: whoknows odpovědí: 6 změna:

Zdravím,

potřeboval bych poradit s výběrem dárku pro přítelkyni k 20tinám. Vím, ze je to těžké bez znalosti její povahy a zajmu, ale zkusím to stručně nastínit.

Zájmy: kone, cestování, sport, zvirata obecně, obleceni, vaření, tanec

Je to holka z vesnice, žádná barbie :). Je víceméně prakticky založená.

Osobne mi padly do oka dárky spis zazitkove (viz slevomat aj.), zejména pobyty pro dva různě v horách. Jsou to casto **** hotely s wellness a all inclusive a v krásné přírodě. Viděl jsem i něco v blízkosti farmy s koňmi, kde jsou vyjížďky. Každopádně par lidi z okolí mi radí koupit ji treba řetízek nebo něco trvalého, kdyz jsou to ty 20tiny.

Rad bych koupil oboje, ale jako zatim nevydělávající student mam omezeny rozpočet (cca 2500-3500).

Tim padem bych byl rad za nějaké vaše názory a tipy :).

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zdravim.K dvacatinam?Zcela jiste darek,ktery potesi i nebarbiny a ktery bude mit coby pamatku,kdykoliv budes dal od ni.Zlaty retizek,prstynek nebo nausnice.100 procentni volba ;)

hodnocení

2x

kup jí zlatý náušnice nebo pěkný hodinky

eulalie*
hodnocení

2x

No já bych byla taky pro ten řetízek, stříbrný nestojí tak moc. Např. zlatnická firma Čistín (česká firma a má i eshop) nabízí zrovna stříbro ve slevě. A je tam např. i přívěšek stříbrný s motivek koně, bylo tam více variat. Právě že jsem se nedávno dívala a zaujalo mě to,

zwiki*
hodnocení

1x

Zdravím.Nech ji" odpočinout "od koní a udělejte si romantický víkend v pivních lázních třeba.

hodnocení

1x

prodlouzeny vikend nekde v zahranici nebo doma,zalezi jake mate financni dispozice. romantika, romantika,romantika...

mili*
hodnocení

0x

Vaše přítelkyně možná zapomene na to co jste jí koupil, ale nikdy nezapomene, kde jste spolu byli na jejích 20tinách. Moje maminka často vzpomínala, jak byla s tatínkem ještě za svobodna na pár dní v Bechyni, bydleli prý v soukromí a majitelka jim udělala výborné borůvkové koláče. Takže já bych brala romantický víkend se spoustou hezkých zážitků a vyznání.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]