Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
potřeboval bych poradit s výběrem dárku pro přítelkyni k 20tinám. Vím, ze je to těžké bez znalosti její povahy a zajmu, ale zkusím to stručně nastínit.
Zájmy: kone, cestování, sport, zvirata obecně, obleceni, vaření, tanec
Je to holka z vesnice, žádná barbie . Je víceméně prakticky založená.
Osobne mi padly do oka dárky spis zazitkove (viz slevomat aj.), zejména pobyty pro dva různě v horách. Jsou to casto **** hotely s wellness a all inclusive a v krásné přírodě. Viděl jsem i něco v blízkosti farmy s koňmi, kde jsou vyjížďky. Každopádně par lidi z okolí mi radí koupit ji treba řetízek nebo něco trvalého, kdyz jsou to ty 20tiny.
Rad bych koupil oboje, ale jako zatim nevydělávající student mam omezeny rozpočet (cca 2500-3500).
Tim padem bych byl rad za nějaké vaše názory a tipy .
Vaše přítelkyně možná zapomene na to co jste jí koupil, ale nikdy nezapomene, kde jste spolu byli na jejích 20tinách. Moje maminka často vzpomínala, jak byla s tatínkem ještě za svobodna na pár dní v Bechyni, bydleli prý v soukromí a majitelka jim udělala výborné borůvkové koláče. Takže já bych brala romantický víkend se spoustou hezkých zážitků a vyznání.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.