Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na zlomené srdce?

Od: papall odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, momentálně jsem na střední škole. Zamilovala jsem se do spolužáka. Problém je ten, že on chce Míšu, která chodí s námi do třídy také. Chtěla bych zapomenout, ale když je každý den vidím ve třídě u sebe... Nejde to. Párkrát jsem i brečela. Co mám dělat? ..děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

3x

Copak to není hodně veliký důvod pro to neplakat a nemít zlomené srdce, když vysněnému idolovi jsi šumafuk a úplně ukradená? Všechno jednou přebolí...

asd*
hodnocení

0x

Dělej něco jiného, co tě zabaví, zaměstná. Sport, taneční atd., cokoliv co tě zajímá. A ber to tak jak to je, že nejste dva ale ty sama, tak holt smůla ale jede se dál, přijde jinej lepší.

hodnocení

0x

Ahoj :) Všechno jde,když se chce...Pokud tě nechce,nic s tím bohužel nenaděláš...To už tak v životě chodí,jednou vzestup,třikrát pád.Zcela jistě brzy potkáš jiného chlapce,který se zamiluje do tebe a ty do něj,čili bude to oboustranná láska ;)

hodnocení

0x

Zdravím. Pokud o Vás nemá zájem a jeví zájem o jinou, nezbývá Vám, než se s tím smířit. I to se v životě stává. A pobrečí si k vůli lásce někdy snad většina lidí. Ale jste mladá a určitě potkáte toho, do koho se zamilujete ještě víc a on do Vás. Přejte mu tu druhou a pousťte ho z hlavy. Nesledujte je, nevšímejte si toho, co dělají..Bavte se s ostatními, třeba se takto někdo trápí i pro Vás..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]