Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, momentálně jsem na střední škole. Zamilovala jsem se do spolužáka. Problém je ten, že on chce Míšu, která chodí s námi do třídy také. Chtěla bych zapomenout, ale když je každý den vidím ve třídě u sebe... Nejde to. Párkrát jsem i brečela. Co mám dělat? ..děkuji
Ahoj Všechno jde,když se chce...Pokud tě nechce,nic s tím bohužel nenaděláš...To už tak v životě chodí,jednou vzestup,třikrát pád.Zcela jistě brzy potkáš jiného chlapce,který se zamiluje do tebe a ty do něj,čili bude to oboustranná láska
Zdravím. Pokud o Vás nemá zájem a jeví zájem o jinou, nezbývá Vám, než se s tím smířit. I to se v životě stává. A pobrečí si k vůli lásce někdy snad většina lidí. Ale jste mladá a určitě potkáte toho, do koho se zamilujete ještě víc a on do Vás. Přejte mu tu druhou a pousťte ho z hlavy. Nesledujte je, nevšímejte si toho, co dělají..Bavte se s ostatními, třeba se takto někdo trápí i pro Vás..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.