Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamilovaná do učitele

Od: prisneanonymni odpovědí: 12 změna:

Dobrý večer. Mám problém... Asi jsem se zamilovala do učitele. Nebo možná ještě ne úplně, ale pomalu se k tomu schyluje.. Jsem na SŠ a bude mi 18, on má čerstvě po škole. Co si o tom myslíte? Může to vyjít? Znáte podobný případ ze svého okolí, u koho to dobře dopadlo...?
Díky

doplněno 18.09.14 21:13:

Nikoho nemá. Učí nás jen jednou týdně. Vím, že oficiálně si učitel nemůže nic začít se studentkou, ale zrovna minulý rok měl na naší škole jiný učitel delší románek s jednou ze studentek a bylo to takové veřejné tajemství.. Nechci být moc konkrétní, protože mám strach, že mě tu někdo pozná :D ale jsme taková menší "rodinná" škola a myslím, že by tu nikdo problémy nedělal. Jinak co tak vím, tak samozřejmě se vzhledově líbí více slečnám, ale žádná to asi nebere nějak vážně...

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

eulalie*
hodnocení

1x

No řekněme, že učitelé mají většinou zákaz si začínat něco se svými žáky. Znáte to - co je v domě, není pro mě. Takže mi nepřijde pravděpodobné, že by onen mladý učitel něco riskoval. A berte v potaz další věc, určitě nejste jediná zamilovaná studentka na vaší škole do tohoto učitele. Jestli je to takový fešák, tak určitě pro něho zjihlo leckteré srdce vašich spolužaček i z nižších ročníků.

anny*

Ahoj to moc dobře znám možná je to jen platonické možná ne. Sama si tohle teď prožívám mužu ti poradit jenom jedno zkus na něj nemyslet dokud to je aspoň trochu možné já sem zamilované do učtele asi 3 roky taky jsem tady psala jestli chceš koukni na to poradte.cz/...

simsalabim*
hodnocení

1x

Dobrý den, předem píšu nedělejte problémy. Ten učitel už může být dávno zadaný, nic o jeho soukromém životě nevíte, ani jestli má třeba už děti, nebo může být naopak homosexuál. Obdivujte ho, chvalte ho, ale nic si s ním nezačínejte. Možná by to škončilo nejhůř pro Vás a on si na Vás ještě zasedne. Pokud to dobře chápu, líbí se Vám, ale o tom jaký doopravdy je, jestli je to třeba cholerik nevíte vůbec nic. Takže konečná rada zní: Kašlete na něj a nechte učitele být.

simsalabim*
hodnocení

1x

Nikoho nemá? To Vám řekl on? Mi podle popisu přijde, že snad i vím o jakou školu se jedná. *zed* ale možná mi to opravdu jen přijde.

prisneanonymni
hodnocení

Ano. A doufám, že Vám to opravdu jen příjde :) :D

simsalabim*

Asi ano, on učí jen cizí jazyk. Vy ho budete mít určitě na tělocvik *smich*

hodnocení

1x

Vy se zamilovat můžete, ale on se nemusí zamilovat do Vás. To, že nikoho nemá neznamená, že čeká právě na Vás. Takže z tohoto důvodu to vyjít nemusí ..

ria*
hodnocení

1x

Úplně na to zapomeňte, vždycky, když k nám na obchodku - (30 holek ve třídě, max 2-3 obvykle zženštilých kluků), přišel nějaký mladý učitel, většinou těláku, tak jsme z něj my holky byly totálně na větvi.. Je to zakázané ovoce a to Vás láká, možná si počkejte až dostudujete, ale většinou to vyprchá. Mám 25letého kamaráda co učí na střední holky tělák a výpočetku a pro něj jsou to akorát mladé, trapné husičky.

doplněno 22.09.14 18:04:

Prý se pořád pochychtávají, na těláku akorát sedí v posilovně a drbou, na výpočetce akorát potajmu přepínají na FB - což on vidí na svém monitoru... Mužete si dávat naději, ale veřte, že si takovou naději dává většina Vašich spolužaček. ;).. Je to takové naivní, nejste ani první ani poslední.

prisneanonymni
hodnocení

Vážně? Pro 25ti letého mladého kluka jsou 18, 19 letý holky blbý husičky?
Zas takový věkový rozdíl to totiž není a proto já tu věk ani neřeším, to mi příjde úplně zanedbatelné.

repkin*
hodnocení

0x

Vzhledem k tomu, že učitel nemůže nic mít se svým žákem, stejně tak doktor se svým pacientem apod. tak zkušenosti asi moc lidí mít nebude. Záleží taky dost na tom, jestli tě učí nebo ne. Navíc taky může někoho mít. Asi by s tím měl dost problémy v práci. Jedině počkat až z té školy budeš pryč.

doplněno 18.09.14 21:20:

Promiň ale je vidět z toho co píšeš *cteni*, že jsi mladá a naivní. Život tě naučí, že máš myslet vždy radši na nejhorší a být mile překvapená, než naopak. Lidé nedělají problémy do doby dokud nemají co závidět, jak mohou závidět třeba v tomto případě vztah, tak problémy dělat začnou a to jak ostatní učitelé tak i žáci. Jeho pak ze školy vyhodí nebo radši odejde sám a tebe bude nenávidět, jelikož si díky tobě udělá špatné jméno a přijde o práci. Třeba se ale pletu... snad odpoví starší a zkušenější *modla*

prisneanonymni
hodnocení

Tak po kratší odmlce zase píšu... Pořád se potkáváme ve škole a mně se začíná líbit víc a víc, přistihuju se že už na něj často myslím a začínám si představovat coby kdyby... Prosím nepište ať dám ruce pryč, že ho připravím o práci apod.. chci využít toho, že je ještě volný a nechci promaenit šanci.. Poraďte mi, co mám dělat:( Mám na něj kontakty a vím, kde se pohybuje, ale nevím jak to udělat, aby nebylo jasné že ho uháním. Nechci patřit k těm studentkám, co se mu samy hází do náruče. Ani nevím, jak si ověřit, jestli se mu třeba taky líbím, vždycky se na mě usmívá a bavíme se o blbostech:) Ale nejsem si jistá, jestli je to ten typ, co by na mě něco zkusil, když já nedávám nic najevo. A já nevím, JAK TO najevo dát...:( Prosím pomoc..

tonenipodstatne*
hodnocení

0x

Stalo se mi kdysi to samé. Ale nezačínala bych si s učitelem nic.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]