Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na německou a rakouskou hudbu

Od: lu4 odpovědí: 6 změna:

Žánrově tak pop, rap, hip hop, rock, rnb, soul...ne metal, house, punk, klasickou a nebo elektronika. :) ...děkuju

doplněno 18.09.14 21:06:

A také ti, co ještě dělají písničky. (Staré mi nevadí, ale málokterá se mi líbí)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, tak snad tyto starší, ale hitové kousky. Zdravím!

doplněno 18.09.14 21:12:

lu4 - možná je problém v tom, že němčina není tak zpěvná, jako angličtina. Ovšem, proč chcete poslouchat písně v němčině musíte vědět Vy.

doplněno 18.09.14 21:24:

Možná si najdete něco i zde - viz odkaz (Schlager). Ale, asi je to spíše pro starší posluchače.

hifiweb.webnode.cz/...

lu4
hodnocení

Já už poslouchám německou hudbu např. Bushido a Revolverheld a zvučná se mi zdá tak jako každý jazyk.

hodnocení

2x

Zkus upřesnit co vlastně chceš.

Na satelitu vysílá německá hudební stanice VIVA. Sice jsou tam hodně reality-show a seriály, ale hrají tam i německou hudbu.

Stejně tak můžeš poslouchat přes internet německé nebo rakouské rádia.

Z německých mne napadají: Sido, Die Fantastischen Vier, Die Toten Hosen, Silbermond, Wir sind Helden, Fettes Brot, a hromada dalších na který si teď nevzpomenu.

Z rakouských třeba: Kreiski, Christina Sturmer, Bunny Lake (už se rozpadli), Herbstrock (už se rozpadli), Klangkarusel, Parov Stelar, HVOB, Fiva, Conchita Wurst :) , Julian Le Play, a další.

Pokud chceš jejich hudbu více poznat, tak ti můžu jedině doporučit vyrazit na některý větší festival v Německu nebo Rakousku.

lu4
hodnocení

Děkuju, postupně si je projdu. :)

18.09.14 21:21

hodnocení

0x

A ještě z žánru schlager jsem zapoměl na Helene Fischer.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]