Nejste přihlášen/a.
Ahoj, už přes týden je mi špatně od žaludku. Nemůžu jíst ani moc pít, protože se mi z toho všeho zvedá žaludek. Během jednoho dne sním max. půl rohlíku nebo jogurt, ale to je vše, co s ním za celý den. :/
Nevíte, co by to mohlo být za nemoc? Umírám hlady :D ale nemůžu se na jídlo ani podívat :/
Prosím poraďte
Dělat diagnózu na dálku s naprostým minimem informací, to je vždy jen hádání na základě pravděpodobnosti. Doporučuji koupit čaj který se jmenuje zeměžluč a párkrát si ho uvařit - je takový trochu hořký. Jestli se po vypití stav ihned zlepší, bude příčina problémů mnohem jasnější. Jestli vůbec, bude nutné hledat dál. Abych teď mohl říct víc, musel bych alespoň znát tvůj pravidelný jídelníček (vše co pravidelně jíš a piješ), potom lze odhadnout kde je chyba. Hodně také může napovědět typ postavy, hmotnost/výška, případné jiné, i různé "malé" problémy, třeba kožní, atd. Prostě čím víc informací, tím je diagnóza přesnější.
Btw. lékaž je od slova léčit - proto taky léčí, ale většinou nevyléčí. Dokáže medikamenty jen potlačovat důsledky, ale nemá snahu hledat příčinu problémů. Ze zkušenosti vím, že naprostá většina zdravotních problémů má původ v nevhodné stravě. Dokonce i když je špatně těhotné, je to problém životosprávy a chybějících látek, kterých v tomto období potřebuje násobně více než běžně - logicky, pětikilové dítě se musí z něčeho "vyrobit" a když tento stavební materiál chybí, je člověku špatně.
Máš právo aby ti doktor dal do ruky potvrzení,papír kde je napsáno,že jsi u něj byla,datum,s čím,na jaké potíže si stěžuješ.Je oblíbená taktika některých vychytralých lékařů nedat člověku při návštěvě ordinace,vyšetření nic na papíru,aby člověk pak neměl žádný důkaz,že tam byl.Když nemáš nic na papíru,nikde si pak nemůžeš stěžovat když by něco doktor udělal špatně.Může se pak vymlouvat,že jsi tam nikdy nebyla
Případně bych se šel nechat vyšetřit na pohotovost do nemocnice a uvedl bych to, že doktor ten a ten řekl, že mi je buďto to a to a dál mne odmítl ošetřit, že mám jít domů a trval bych na tom, aby to tam bylo napsané. Pak jak jsme již psali 1) přestoupit k jinému lékaři 2) na toho starého podat stížnost na ČLK apod.
jde o to, že já jsem u doktora byla, ale řekl, že to nic není. :/ Jenže to stále přetrvává a nic mi nepomáhá, tak se ptám, co by to mohlo být, pokud s tím má někdo zkušenosti nebo je tu nějaký lékař,...
Ty si snad myslíš, že by dobrý lékař diagnostikoval, aniž by tě viděl? Na to zapomeň a zítra znovu k lékaři!
Ten doktor mi určit 3 diagnozy :D Buď jsem těhotná nebo mám salmonelu a nebo jen vyrozu. S tím co mi řekl mě poslal domů a řekl, že to bude dobrý,... Žádný léky, testy nebo alespoň nějaká kontrola,... :/
Ten doktor je debil, ...
V tom případě jste si odpověděla sama, takže změňte doktora
Nemyslím, vím. Proč se ho na to ptáte? Jděte k jinému lékaři a domluvte se s ním, aby Vás zaregistroval u sebe, vyžádá si Vaší kartu a je to.
Až na to, že to bez svolení doktora nejde, jak mi řekl. Už jsem se snažila odejít několikrát a pokaždé to stejné ... Myslíte si, že můžete jen tak odejít? :/
Nesnědla jste něco špatného, z čeho by vám bylo zle? Pak taky můžete mít žaludeční nervozu - např. ze stresu.
Nevím o tom, že bych snědla něco špatného a i kdyby, tak by to přeci nepřetrvávalo takovou dobu. Ve stresu teď příliš nejsem, ale je to možné,... :/
Když vás bolí žaludek a nemůžete jíst, tak to bude něco s trávením. To, že nemáte chuť na jídlo, je možná obrana organismu, abyste ho dalším jídlem zase nezatěžovala. Jenže, pokud by to trvalo déle, tak určitě zajděte opět k lékaři. Na domácí léčení bych vám doporučila pít odvary (čaj i porcovaný) z meduňky, třezalky, heřmánku. Tyto bylinky mají takový zklidňující účinek na žaludek.
Jestli tě opravdu řekl,že bez jeho svolení nesmíš přestoupit k jinému doktorovi tak to není pravda!Co je to za mizerného doktora?Máš právo změnit doktora kdykoliv chceš bez jeho souhlasu.NA to se ho nemusíš vůbec ptát.Jen mu řekneš adresu nového doktora a on je ze zákona povinný tam tvou dokumentaci poslat.Jestli ti řekl že máš možná salmonelozu a vůbec nevzal žádné odběry do laboratoře tak už bych tam nebyl ani minutu.To je vrchol diletanství a hazardování se zdravím.Každý si může najít doktora kde chce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.