Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tkaničky Converse

Od: converse odpovědí: 4 změna:

Ahoj, nutně sháním bílé tkaničky Converse kotníčkové- cca 140-150 cm. Už jsem si koupila neoriginální tkaničky, ale jsou silnější než běžné Converse tkaničky a tlačí mě. Nevíte někdo, kde by se daly ty tkaničky sehnat? Nebo nemohl byjste mi je někdo za rozumnou cenu prodat ( samozřejmě nové)? Pokud nevíte, kde sehnat bílé, tak alespoň, kde sehnat černé,... :/

Děkuju moc za odpověď,... :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

strygo*
hodnocení

2x

co třeba na netu na skateshopech

fgi
hodnocení

Tam, ale nejsou přímo converse tkaničky :/

hodnocení

0x

A ta tkanička converse je nějaké jiná? Ma vlákna ze zlata nebo čím se liší od obyčejných mimo to že ty co jsi koupil jsou tlustší?

jhg
hodnocení

No nemusí být přímo converse, ale mě jde hlavně o tu tloušťku, protože ty co jsem si koupila jsou silné, a tak mě při nošení tlačí do nohy. :(

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]