Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolesti hlavy?

Od: kokynek* odpovědí: 18 změna:

Dobrý den, právě jsem nastoupil na střední školu a po adaptačním kurzu ( cca před dvěmi týdny) jsem měl několik dní zalehle ucho ( mohlo být způsobeno psychicky?), přestalo to, ale prostě mám strach, že mám rakovinu mozku, protože mě někdy zabolí prostě část hlavy...Ne na jendom místě, ale proste po celé hlavě..trvá to cca 5 sekund max 10. Pak příjde nová bolest za nějaký čas, je pravda, že to cejtím pouze když na to myslím. Žádné jiné příznaky snad nemám, akorát si pořád namlouvám, že ztracím pamět, což nevím jestli je pravda. Bolí mě i docela krk. Jinak...Denně posiluji cca 35 min, jím zdravě a spím asi 7h. Tolik nepiji, denně vypiji cca 1l vody...Neodhadnu přesně. Myslíte, že má cenu s tímto chodit k doktorovi a že to může být rakovina mozku?

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

cuca*
hodnocení

1x

Ahoj,zkus se zeptat "migreniků ",co je bolest hlavy.

Pokud mas pochyby,zajdi na neurologii.

Mozne je vsechno. Boli te krk? Hlava te muze zlobit od zatuhle krcni patere.

kokynek*
hodnocení

Ano krk mě bolí, při pohybu...na straně nejvíce

Co nějaký zánět nervu v zubu?

martinaa*
hodnocení

1x

Čauko, mám to samé, co ty. A je to od krční páteře, pomáhá každodenní cvičení a masáže. Posilovna takové cvičení nenahradí. Piju i víc, než 3 litry za den, ale mám špatné postavení jak bederní, tak hrudní páteře.

Samozřejmě k doktorovi jít můžeš, na to máš plné právo.

doplněno 18.09.14 18:41:

Osobně si myslím, že to žádný nádor není. Když si najdeš moji otázku tak cca 14 dní zpět, ptala jsem se na nepříjemné bolesti hlavy, pohybující se, rozmazané vidění, celkovou nevolnost. Taky jsem se děsila, nádor, mrtvice, já jem totiž hypochondr :).

A ona zablokovaná a přetížená krční páteř, dostala jsem rehabilitace a cvičím. Světe div se, uvolnilo se to při poskakování na letošním vinobraní. Nádor na mozku v tvém věku by byl velmi vzácný.

kokynek*
hodnocení

Právě ja to posilovaání myslel tak, jestli to nemůže být z toho? Myslíte že by to opravdu mohl být nádor?,

iz*

Kokynku, ty jsi nejen hypochodr, navíc ani neumíš číst. Martina píše, že v tvém věku by to bylo to velmi vzácné (= málo pravděpodobné).

repkin*

Takže to bude nádor? :-D*andel*

kokynek*
hodnocení

A ty jsi nepozorný, ověř si časy...

kokynek*
hodnocení

Ověř si časy..

repkin*

OK, takže nádor, to je smutné *plac*.

PS: někdo to koukám nepochopil *bzum* :-D

doplněno 18.09.14 20:12:

V tom případě se omlouvám, ale řekl bych, že ivez je holka *frajer*

doplněno 18.09.14 20:12:

*ivzez *hi*

kokynek*
hodnocení

Neodpovídal jsem tobě

kokynek*

Já nechápu proč si z toho děláte srandu

kokynek*
hodnocení

To nevím jestli je to holka :P

kokynek*
Já jsem taky docela hypochondr, ke možne ze si tu bolest vnucuju sám?

repkin*
hodnocení

0x

Může to být cokoliv. Např. i zelený zákal, možná máš jen vysoký tlak, nebo málo piješ

Jak pise kolega nade mnou,malo pijes.
kokynek*
20.09.14 13:09
Snad

kutululu
hodnocení

0x

Bolest hlavy má spoustu příčin. Když Tě bolí i krk, tak je možné, že je to zablokovaná krční páteř. Také to může být první příznak migrény. Nedostatek tekutin nebo přílišná práce na PC. Nádor ani nic horšího to snad být nemůže, protože se říká, že rakovina nebolí. Ještě mě napadá, že by to mohl být zánět mozkových blan, ale ten většinou zjistíš tak, že nemůžeš ohnout hlavu dolů. Být Tebou, tak bych si zašla na neurologii ať máš klid, cenu to určitě má, protože zdraví máme jen jedno.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]