Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Seznamka - psát intimnosti?

Od: seznamka odpovědí: 4 změna:

Zdravím vsechny,

jaká je podle vás nejlepší seznamka na internetu, se kterou máte dobré zkušenosti a jsou tam seriozní lidé?

Na některých seznamkách jsem si všiml, že je možné vypsat různé intimnosti(složka intimně)o své osobě, např. na libimseti.cz, nebo stesti.cz.

Myslíte, že je dobré tyto věci vyplňovat? Můj názor je takový, že je nemilé, aby si o mých osobních záležitostech mohl přečíst každý, ale na druhou stranu sex a vše kolem něj je ve vztahu také důležitý a nesoulad se pak řeší různými nemilými způsoby...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

askmenow*
hodnocení

0x

Mě by třeba muži, kteří by vyplnili velikost penisu a oblíbené polohy rovnou odradili ;) Když se člověk s někým seznámí v reálu, třeba v práci nebo v baru, taky to ten člověk nemá napsáno na čele a buď si dvojice to, co potřebuje, sdělí nějak přirozeně později, nebo se to prostě ukáže.

doplněno 11.11.12 19:52:

A podotýkám, že rozhodně nejsem ani stará, ani zapšklá, ani puritánka ;)

Ale s kvalitní seznamnou na internetu bohužel neporadím, někdy v patnácti jsem na ně přestala věřit. Známý si ale obecně vychvaluje seznamky placené a to z důvodu, že když už za ně někdo zaplatí, většinou to se seznamováním myslí vážně a nejsou to falešné identty lidí, co se nudí... Kdo ví, zda má pravdu.

hodnocení

0x

Také zdravím. Netroufám si říci, zda je to špatné, nebo dobré. Každý člověk vítá tyto informace úplně jinak. Někomu vyhovuje co nejpodrobnější info ve všech směrech, jiného to třeba odradí...V každém případě záleží na každém, kolik info sám o sobě poskytne druhým osobám...

dzordz*
hodnocení

0x

Už jste viděl takové ty fotografie na profilech, kde mají dotyční na sobě velmi málo nebo nic? To mi připadá jako komplexní seznámení s výrobkem, aby se nekupoval "zajíc v pytli".. nebo tělo pod mikinou.

To vyplňování je myslím pro urychlení procesu a přeskočení desítek "zbytečných" seznamovacích otázek. Ptal byste se, odkud je, co dělá, jakou má oblíbenou barvu a jestli se holí? Asi ne, že.

iz*
hodnocení

0x

Podle mne záleží na tom, jaký protějšek hledáte. Myslím, že celkem snadno dohadnete, jaký typ protějšku bude reagovat na seriózněji působící profil, a jaký typ naopak na intimnější informace. Podle toho se rozhodněte, co zveřejnit.

doplněno 12.11.12 03:20:

Oprava: ... odhadnete

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]