Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to modřina

Od: klepi® odpovědí: 9 změna:

ahoj chci se zeptat jestli i takhle muze vypadat modřina? nevím jestli jsem se někde bouchnul ale asi jo, vůbec to nebolí nepálí nic, jen jako když na to zatlačim tak trochu ja bych to nechal vstřebat, ale ukazovla jsem to mámě a tu to poprvé vůbec nezajímalo a ted mi to kontroluje kazdej den a je uplne vyplasena

mate nejake nazory vy?

všem předem děkuju

Je to modřina

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Není to od klíštěte? Jak je to velké?

hodnocení

od klíštěte určitě ne, ale vim že jsem to cítil když jsem seděl v autě a bylo to jako kdybych si skřípnul chlupy nějak o rifle a ty se mi pak vytrhly velké je to tak 5cm

hodnocení

0x

Modřina je od slova modrý,tudíž by měla být modrá.Toto není modřina...Raději zajít k lékaři.Pálí to? Bolí to? Co to dělá? Nechci strašit,ale vypadá to na klíště !

hodnocení

nedělá to vůbec nic ,nebolí,nepálí. nic

Prosím tě ,běž k lékaři ! Až nebudeš moci hýbat s šíjí,bude to horší.

hodnocení

ty teda dokážeš povzbudit s tim klistetem to si mi teda zase dal(a)

Chtels radu a ted mas pripominky !Tak se bez zeptat lekare,mudrci...
hodnocení

ja to psal uz kdyz jsem byl po prohlidce od doktora jenom ze jsi mne vystarsila

hodnocení

0x

Tipl bych si vyrážka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]