Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Neznáte nějaké hodinky maximálně do 2000 Kč, které jsou v té své cenové kategorii celkem kvalitní? Vím, že kvalitní hodinky stojí o dost víc, ale v tuhle chvíli chci mít aspoň nějaké lacinější, než budou peníze na dražší.
Jaké jsou podle vás kvalitní značky hodinek (jak těch levných, tak hodinek např. okolo 10 000 Kč)
Děkuji za odpovědí
Ahoj, Casio, Seiko ale i Secco. Menší inspirace na www.hodinky.cz. Lze vybrat dle strojku, tvaru, funkcí a samozřejmě šrajtofle.
Nevím jestli pánské nebo dámské, ale pokud nebudou koupené někde u Vietnamců, ale v hodinářství budou kvalitní. Např. značky Casio, Seiko, Festina, Citizen ...
Od hodinek požaduji, aby ukazovaly přesný čas a slušně vypadaly. Pokud toto splňují, tak žádnou další kvalitu nepotřebuji. A v tom mi vyhovují i hodinky z dx.com za plusmínus 10 - 15 dolarů.
Casio jsem koupil na www.hodinky.cz, konkrétně Edifice EF-106D-2/..., stály mne i s poštovným tisícovku (přesněji 1026), a jsem spokojen.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.