Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak je to s placením,práce mimo?

Od: regina* odpovědí: 4 změna:

zdravím,mám brigádu,uklid restaurace,při přijímání mě bylo ukázáno a řečeno co je potřeba denně odpracovat,atd,po nějakém čase mi začínají navalovat více práce,-prý to stačí jednou týdně a bude se to už jen udržovat takže,to bude otázka asi pár minut?ted jsou na řadě okna,pan šéf mě včera oslovil s tím jestli dělám okna,odpověděla jsem mu,že mám úvazek na 4hod.a jsem tu někdy i 5hod,což si musel všimnout,ne ,že bych nestihala,ale je tam z předešlé pracovnice takový binec ,že se jsem se na to nemohla dívat,takže na okna mi nezbývá čas,já je ráda umyji,ale zadarmo?příjde mi ,že jsem už udělala dost práce navíc,takže se víc ,jak 4hod.nezdržuji.Mám pravdu,nebo co s tím,jak se zachovat?díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

1x

Práci nad sjednaný úvazek by měl zaměstnavatel zaplatit sjednanou hodinovou mzdou. (Měl by Vám měl zaplatit i hodiny nad úvazek.) Okna bych si dobře rozmyslela.

regina*
hodnocení

V jakém smyslu rozmyslela?placená jsem práce prý tak na 4hod-dostávám 300kč.denně.

"Chcete abych umyla okna? Tak mi za to připlaťte."

buss
hodnocení

0x

Co jste si nasmlouvala, to máte dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]