Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde koupit krabičky na zboží?

Od: maestro odpovědí: 5 změna:

Ahoj, hledám obchod, kde by bylo možné koupit krabičky, vhodné jako obal pro zboží (nejedná se mně o kartonové krabičky pro přepravu poštou). Krabičky menší, třeba jako má živočišné uhlí nebo střední jako třeba tantum verde spray. Krabička aby byla nařízlá na A4ku, vhodná k potisku - následně připravená k závěrečnému sestavení. Víte někdo, KDE popsané nakoupit?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

repkin*
hodnocení

1x

Česká pošta, papírnictví, PPL/DHL, reklamní agentura, tiskárna...

doplněno 16.09.14 18:04:

Tak by asi bylo vhodné říct, jaké zboží? prstýnek, auto, letadlo? to je dost podstatný rozdíl, jinak jakákoliv reklamní agentura nebo tiskárna, jde si udělat i vlastní motiv

doplněno 16.09.14 18:15:

Pardon, dělám víc věcí najednou, v tom případě jsem Vám odpověděl v druhé části mé druhé odpovědi. Navíc si i myslím ,že jako obchodní tah je lepší mít vlastní motiv než kopírovat od ostatních a cenově to vyjde stejně.

doplněno 16.09.14 18:21:

Adminovi se to líbit nebude, ale tady je pár odkazů na výběr

google.cz/...

" Obal prodává a ve farmacii a kosmetickém průmyslu toto pravidlo platí dvojnásobně. Obal, ve kterém se zboží prodává cílovému zákazníkovi, není pouhou ochrannou schránkou, nýbrž silným marketingovým nástrojem."

inapa.cz/...

maestro
hodnocení

Hledám krabičky, jako obal zboží, nikoliv krabice určené na přepravu, které lze koupit u přepážky na poště.

Jedná se mně samozřejmě o konkrétní název firmy, která nabízí popsaný výrobek. Ať hledám jak hledám, výrobce nebo v krajním případě prodejce nenalézám.

maestro
hodnocení

Vše potřebné máte v otázce, jen je potřeba se naučit číst a neodpovídat za každou cenu. V otázce je uvedeno přesně o jaké krabičky se má jednat. Oblast farmacie. Máte uvedenu i velikost.

ohneta*

Ne každý zná velikost balení určitých léčiv. No já našel třeba ekobal.cz. Doporučuji se ještě poptat na webtrh.cz, což je forum podnikatelů, takže i tam můžete dostat i určitou nabídku.

ladinpraha*
hodnocení

1x

Sice moje odpověď není plně v souladu s pravidly, ale opravdu to nehodlám procházet a hledat. Co ti bude vyhovovat, víš stejně přesně jenom ty. Takže tip: Výrobců a dodavatelů papírových obalů je poměrně dost a každý nabízí trošku něco jiného. Hledej kartonáž a papírové výseky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]