Nejste přihlášen/a.
Ahoj, hledám obchod, kde by bylo možné koupit krabičky, vhodné jako obal pro zboží (nejedná se mně o kartonové krabičky pro přepravu poštou). Krabičky menší, třeba jako má živočišné uhlí nebo střední jako třeba tantum verde spray. Krabička aby byla nařízlá na A4ku, vhodná k potisku - následně připravená k závěrečnému sestavení. Víte někdo, KDE popsané nakoupit?
Česká pošta, papírnictví, PPL/DHL, reklamní agentura, tiskárna...
doplněno 16.09.14 18:04:Tak by asi bylo vhodné říct, jaké zboží? prstýnek, auto, letadlo? to je dost podstatný rozdíl, jinak jakákoliv reklamní agentura nebo tiskárna, jde si udělat i vlastní motiv
doplněno 16.09.14 18:15:Pardon, dělám víc věcí najednou, v tom případě jsem Vám odpověděl v druhé části mé druhé odpovědi. Navíc si i myslím ,že jako obchodní tah je lepší mít vlastní motiv než kopírovat od ostatních a cenově to vyjde stejně.
doplněno 16.09.14 18:21:Adminovi se to líbit nebude, ale tady je pár odkazů na výběr
" Obal prodává a ve farmacii a kosmetickém průmyslu toto pravidlo platí dvojnásobně. Obal, ve kterém se zboží prodává cílovému zákazníkovi, není pouhou ochrannou schránkou, nýbrž silným marketingovým nástrojem."
Hledám krabičky, jako obal zboží, nikoliv krabice určené na přepravu, které lze koupit u přepážky na poště.
Jedná se mně samozřejmě o konkrétní název firmy, která nabízí popsaný výrobek. Ať hledám jak hledám, výrobce nebo v krajním případě prodejce nenalézám.
Vše potřebné máte v otázce, jen je potřeba se naučit číst a neodpovídat za každou cenu. V otázce je uvedeno přesně o jaké krabičky se má jednat. Oblast farmacie. Máte uvedenu i velikost.
Sice moje odpověď není plně v souladu s pravidly, ale opravdu to nehodlám procházet a hledat. Co ti bude vyhovovat, víš stejně přesně jenom ty. Takže tip: Výrobců a dodavatelů papírových obalů je poměrně dost a každý nabízí trošku něco jiného. Hledej kartonáž a papírové výseky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.