Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Po jaké době průjem?

Od: dustycz* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, mám takovou otázku, po jaké době bych měl dostat průjem pokud bych snědl něco nakaženého, nebo třeba moc ostrého? Děkuji:DD

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, o průjmu po ostrém jídle jsem dosud neslyšel. Vcelku velmi dost rychlá reakce se dostavuje po horkém a hodně mastném jídle - doporučuji rezervovat si WC předem. Zdravím!

eulalie*
hodnocení

0x

Ono to dost čast v těle funguje tak, že když se sní něco opravdu hnusného, tak než aby to tělo strávilo, tak se toho rádo rychle zbaví. Někdy i do deseti minut je hnusota z těla venku.

hodnocení

0x

To je individuální,někdy za hodinku,někdy za pět hodin, a někdy třeba až druhý den ráno.Ta škola...Hrůůza,co? *zed*

dustycz*
hodnocení

Nj nechci zmeškat :D měl jsem palivé křidýlka kuřecíí :DDD

dejv95*
hodnocení

0x

áleží, jak máš rychlý střeva, ale tak ani nemusíš dostat průjem, můžeš to i strávit, nebo zvracet. Může to být už za den nebo za týden.

vklus
hodnocení

0x

Mně stačí ani ne tak zkažené jako já nevím (ani nemusí být ostré, ale prostě mi nesedne) a než dojím tak můžu jít na záchod a průjem jako kráva

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Za mého mládí mě taky" prohánělo" ostré jídlo.Dnes mě nevadí a ostré mám rád.

hodnocení

0x

Po pálivých kuřecích křidélkách nemusí průjem nastat vůbec. Jen budete nadměrně pít. Proč hned průjem? Jak už rádci psali, občas se objeví po nadměrně mastném. Ale nemusí. Záleží, jaký kdo má žaludek.

Když víte, že Vám nedělá dobře ostré, nejezte pálivá křidélka, ale dejte si raději třeba krupičnou kaši. To myslím vážně. Nikdy nejím to, o čem vím, že mi nedělá dobře, nebo že bych to neměla jíst. Jsem diabetik - víte, jaká Tantalova muka to jsou, když mi při návštěvě někdo nabídne kus krásného dortu? V duchu bulím, ale nevezmu si. Vypiju jen čaj.

Tak prostě nejezte ostré. A bude to v pořádku. Mě popadne průjem obvykle z psychických problémů - hledám klíče, brýle, doklady, peněženku, manžel se zlobí a tím přilévá oleje do ohně - a najednou letím na záchod. Je zajímavé, že po tomto vyprázdnění hledanou věc většinou hned najdu. Má to něco do sebe. *smich* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]