Nejste přihlášen/a.
Ahoj, prosím o pomoc na facebooku se mě nezobrazujou kamarádky příspěvky od ledna (s kamarádkou jsme se na to dívali a nic jsme nezjistili proč , ale dneska jsem na to přišla) když kliknu na přehled soukromí, kdo uvidí můj obsah?, co mohou ostatní lidé vidět na mém profilu Timeline? , zobrazit jako konkrétní osoba a dám tam své jméno tak tam je ta mím jménem napsáno (omezeno) nevíte jak se toho můžu zbavit a vidět kamarádky profil jako před tím? děkuji
vaše kamarádka vás asi má přidanou do skupiny "Omezeno". Nebo vy máte kamarádku ve skupině "Omezeno? Podívejte se na skupinu "Omezeno" a vyřaďte se z této skupiny
doplněno 17.09.14 15:17:vlevo svislé menu "Omezeno" ( mám menu v tomto pořadí pod sebou ikony: Vítejte, Vybrané příspěvky, Zprávy, Události, Fotky, V tento den, Omezeno, Vyhledat přátele)
Nevím, jak máte nastaveno. Další možnost ve svislém menu na zašedlý nápis "Přátelé" a pak se zobrazí všechny skupiny včetně Omezeno. Klik na "Omezeno" a vpravo je seznam členů této skupiny. Zde vyřadíte/přidáte člena
Ve skupině Omezeno jsou lidé, kteří udiví pouze ty příspěvky nastavené jako veřejné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.