Nejste přihlášen/a.
Chodím nepravidelně do práce na dvanáctky (od sedmi do sedmi) 4x do týdne (ne krátký/dlouhý týden). Problém je ten, že i když jdu spát dřív (přiedu v půl osmé, než se nachystám atd., tak je cca devět, tak jdu spát, vstávám v 5:45), tak jsem celý den velmi unavená. Ze začátku je to ok, ale kolem jedenácté už mám hodně velký problém se "udržet". Potom to trochu povolí, ale někdy po jedné už zase klimbám. Dělám na recepci, takže sedavá práce, projít se nikde nemůžu. Večer (ráno) už zase nemám čas (a právě ani energii) na nějaký pohyb. Mám volné víkendy (většinou) a jeden den v týdnu (povětšinou úterý). V pátek už jsem úplně mrtvá, spím v sobotu klidně do deseti. I když něco dělám (aktivně), tak u toho poklimbávám a jsem schopná usnout třeba v jednu a probudit se v šest. Neděle je o něco lepší, ale ne o tolik. Mám hodně nízký tlak a problémy se štítnou žlázou. Zajímavé je, že když jedu v létě na desetidenní festival (film, seriály), tak pro mě není vůbec žádný problém jít spát ve čtyři ráno, vzbudit se v osm a být celý den úplně vzůru (ať dělám něco aktivního nebo celý den prosedím v kině/na přednáškách). Kafe skoro nepomáhá, energeťáky taky ne. Trošku mi pomáhá citronová perlivá voda, ale ta taky není moc zdravá furt pít. Nemáte nějaké tipy, jak vydržet 4 dvanáctky po sobě a nebýt o víkendu zombík?
To máte těžké mladá paní,já dělám devítky ne dvanáctky,ale stejně jsem unavenej.Zkoušel jsem různé tablety,ale nejlepší proti unavě a pro bdělost je pirabene.Jenže jsem ho musel přestat užívat,protože jsem byl svěží až moc.Tak moc že jsem nemohl večer usnout a byl jsem sexuálně podrážděn.Jestli vám tohle nevadí ,tak vám ho klidně můžu doporučit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.