Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cesta do Paříže

Od: pavelv* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, s kamarády (cca 4-5 lidí) se chystáme před vánoci odletět do paříže na 3 dni. Máte nějaký tip na leteckou společnost nebo hotel? A také jestli je lepší sehnat letenku bez zavazadla a jídlo si koupit na místě, nebo si připlatit za zavazadlo. Cestovky se nám využívat nechce, není v tom to dobrodružství :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pfpetr*
hodnocení

0x

velmi dobré hodnocení jsem slyšel na hotely označené jako F1 cena za noc bývala 10e za osobu . Autem se tam dá dojet za 12h na jednu nádrž a máte tam mnohem větší svobodu kort v bandě 5 lidí

Zkuste využít portál HRS nebo Booking.com pro zjištění cen ubytování. F1 je standard,pro našince dostačující,ale s cenou nevím,minule jsem koukal ve Štrasburku a cena byla kolem 40-ti eur.

Letenky je možno skouknout např. na www.opodo.de

Jako téměř všude platí i zde,čím dříve,tím levnější.

makytakybo*
hodnocení

0x

Ahoj,
k tvému dotazu přispěji pouze troškou, jelikož jsem byla v Paříži v září a jeli jsme autem (Felda to dala za 10 hodin *srdce* ) . Sehnala jsem hotel, jmenuje se F1. Je to síť nejlevnějších hotelů. V září nás to stálo nějakých 40éček na noc. Ale pozor - zajímavé je, že v pracovní dny jsou ceny vyšší. Oni jak se tam sjíždějí vesničani za prací, tak na tom vydělávají :) Kvalita pokoje byla dobrá. Bylo tam relativně čisto a klid. Na pokoji je umyvadlo a televize. Požadovali jsme dvojlůžko a dostali jsme pokoj letiště plus byla nad hlavou palanda. Dveře se otevírají na kód a uklizečka občas zapomene dovřít (nic se nám neztratilo). Koupelnu a záchod jsme naštěstí měli hned naproti pokoje - ano, ty nejsou součástí. Záchod popisovat nebudu, ale není to na dlouhé sezení a pro holky citlivky rozhodně ne. V koupelně byla jen sprcha a kout pro odložení věcí. Opravdu velmi minimalistické. Na těch pár dnů se to dalo vydržet. Snídaně v tomto hotelu stála 3-3,5éčka a jednalo se o tradiční mini bufet - kafe, čaj, juice, bageta, vločky, jogurt.
Nízká cena hotelu byla díky tomu, že byl až na okraji Paříže ( Gennevilliers). Na metro to bylo něco přes 1km, což se dalo za 10 min krásně ujít. Cestou byl Lidl a ráno u něj stepovali důchodci :) Cesta do centra trvala cca stejně jako u nás ze Zličína na Můstek, ale neměřila jsem to. Jídlo tam v pohodě koupíš, ale pozor, v neděli mají zavřeno - všude.

Na další otázky klidně odpovíd dodatečně. Jinak pro letecko dopravu zkus standardní dopravce - Student Agency, Letuška, Cestuj levně ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]