Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prodají mi lahvičku a kapátko v lékarně?

Od: anzionka® odpovědí: 5 změna:

Zdravím, potřebovala bych hnědou skleněnou hlavičku a kapátko, aby ta lahvička šla s tím kapátkem uzavřít. Něco jako nosní kapky, ale aby v nich nebyly ty kapky. Prostě aby to bylo prázdné. A aby ta lahvička měla o trochu větší objem než normální nosní kapky. Prodají mi něco podobného normálně v lékárně nebo kde to koupit? Nechci kupovat nosní kapky a pak je vylévat, protože je nepotřebuji. Díky za nápady a rady. Anzionka.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, zdá se, že by to nebyl problém pořídit přes internet (ovšem, s poštovným). Jestli to vedou i v lékárně, tak by to chtělo lékárnu, která prodává i homeopatika - a to zase nevím, zda je prodává každá. Pokud je možnost oběhnout lékáren více, tak se snad zadaří (a možná hned v té první). Jinak, tato lahvička by mohla být i v prodejně, kde prodávají laboratorní potřeby nebo se prodává průhledná (plastová) tam, kde prodávají elektronické cigarety. Zdravím!

doplněno 14.09.14 18:01:

Vstupte do první větší lékárny a požadujte onu lahvičku - buď ji prodají nebo se zeptejte, kde jinde v Brně se zeptat a koupit.

hodnocení

Právě přes net ne, kvůli tomu poštovnýmu. Jsem v Brně, ale nemám tušení v jaké lékarně nebo místě by to měli.

zztop*

V Brně máš hned dvě prodejny kde by to mohli mít. Jedna na Cejlu u zastávky tramvají Körnerova zde je přímo prodejna zdravotních blbin od stříkaček přes další věci. A druhá možnost je na Orlí nebo Jánské teď už přesně nevím. Pokud půjdeš od Masarykovy tak je to na levé straně cca v půlce ulice.

ladinpraha*
hodnocení

2x

Podívej se ve zdravotnických potřebách, které máš nejblíž.

Ale i v lékárně míchají různé kapky a budou na to mít obaly.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]