Nejste přihlášen/a.
Jak je možné,že jistý Jan Zelenka nejen komentuje, ale nabádá na Facebooku příznivce,jak znásilnit a užít si s lidmi,kteří to odmítají a podobné zvrhlosti v souvislosti s vraždou malé nebohé Elišky ...se vyjadřuje zvrhle k životu a etice...
Na vysvětlenou uvádím,že jsem v jisté uzavřené skupině,jejichž členové se pokoušeli nahlásit zablokováním,ale dostali v angličtině a češtině odpověd,že se jedná o standartní komentáře = pomožte,protože od včerejška zístal tento zvhlík 42 dalších příznivců v omladině vesměs...! Spěchá !
Asi před půl rokem jsem ho potkal na Strossmayeráku, přímo v místě, kde Olga Hepnarová ponechala volný průchod svému hněvu. Je to duševně nemocný člověk, který se dožaduje permanentní pozornosti. Mým řešením je ostentativní igonorování, až to chlapec nevydrží, přepískne nějaký svůj výlev a spolehlivě se vyautuje sám.
Pak jedině následovat rady kolegyně výše.
Omluva za legrační překlep.
No a co,tím spíš,že je nemocný,tak se s tím musí něco dělat ... oblbuje tam maldé lidi,dokonce jedna z přátel na fb tam poznala svou neteřinku ...ze zkušenosti je známo,že kvůli nevhodnosti otázky neb odpovědi vám něco bloknou a toto je kriminální čin ...§
Kdyz jsme jeli na skolni exkurzi tak se s nim sesla spoluzacka. Na prvni pohled normalni, mozna trosku priteplenej kluk. Asi v 8 letech byl v CT v nejakem dokumentarnim poradu, kde se projevoval velice inteligentne. Ta absurdita mu zajistuje na YT sledovanost a ta mozna i nejake penize.. Proto to podle me dela
Honzu znám, je to provokatér, který to má v hlavě všechno do detailů promyšlené. Obávám se, že to má všechno tak nastudované, že si dává pozor, aby to všechno bylo v souladu se zákony. Má spoustu nabídek na reklemy, ze kterých získává spoustu peněz, navíc i za každé shlédnutí svého videa na YT má peníze, takže provokuje čím dál víc... Zelenka je velice inteligentní a jeho image je postavena na tom, aby ho všichni okolo nenáviděli.
Podle zákona ...? § Pokud bych to přeposlala by mě blokovali doživotně ...je to dobytek největšího kalibru ...píše o tom,jak si nebohá dívenka ani neužila protože : X-----------------Y ...a otisknul přihlášku na kterou se může každý ten,co hledá sex s tím,kdo se brání ...----------------------------!§
Proč už nesedí s ostrahou nebezpečná zrůda...
Taky jsem to viděl, je to nechutný humor. Ale ten kluk prostě nemá zábrany, neváží si slova, i když to nemyslí vážně, tak to zní blbě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.