Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zneužití osobní fotky - ověření

Od: frosti* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, chci se zeptat, jestli si mohu někde ověřit, zda mi někdo nezneužívá fotky s mou osobou. Jestli se za mě třeba na nějakém portálu někdo nevydává. Kamarád totiž nedávno úplnou náhodou našel profil na jednom portálu, kde byly jeho fotky, zřejmě je někdo stáhl z FB. Proto bych si to chtěl ověřit, pokud něco takového existuje. Našel jsem pouze server Tinyeye.com, tam ale osobní fotky nenajdu a obrácené hledání fotek v googlu taky moc nepomůže. Nemáte někdo nějakou radu? Děkuju :))

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nikoliv, z principu to nikdy neověříte. Není jak. Řešením je nevystavovat každou pitomost na Facebooku. Pokud se tak již stalo, je to na internetu přístupné navěky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]