Nejste přihlášen/a.
Ahoj rád bych se vás zeptal když budu odesílat balík na poštu tak vyplním Jméno a Příjmení adresáta bez jeho adresy a místo ní vybranou pobočku? Např.
František Koudelka
pobočka:
Petrská 1216/19
11002 Nové Město (Praha 1)
Stačí takhle:
František Koudelka
Balík na poštu
76001 Zlín
koudelkuv@email.cz
+420 XXXXXXXXX - Koudelkův mobil
doplněno 14.09.14 11:39:Jinak se můžete mrknout přímo na web pošty, jak má být zásilka správně nadepsána.
ok díky , takže stačí jenom napsat PSČ a město + tel. číslo + email. Já myslel jestli není podmínkou i přesná pobočka pošty.
Nedávno jsem posílala balík na poštu někomu, kdo dostává podobné balíky často. Dostala jsem přesné instrukce a adresa vypadala asi takto:
"Balík na poštu"
František Koudelka
110 00 Praha
tel, 123 456 789
Ulice se u balíků na poštu psát nemusí, můj adresát si to dokonce výslovně nepřál, protože balíkáři v jeho případě někdy hleděli více na ulici než na PSČ a balík skončil na jiné poště. Balík došel v pořádku druhý den.
doplněno 14.09.14 11:42:Pokud je ve městě více pošt, tak samozřejmě PSČ pobočky, kde chcete balík vyzvednout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.