Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balík na poštu

Od: dannysek odpovědí: 4 změna:

Ahoj rád bych se vás zeptal ;) když budu odesílat balík na poštu tak vyplním Jméno a Příjmení adresáta bez jeho adresy a místo ní vybranou pobočku? Např.

František Koudelka

pobočka:

Petrská 1216/19
11002 Nové Město (Praha 1)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

3x

Stačí takhle:

František Koudelka

Balík na poštu

76001 Zlín

koudelkuv@email.cz

+420 XXXXXXXXX - Koudelkův mobil

doplněno 14.09.14 11:39:

Jinak se můžete mrknout přímo na web pošty, jak má být zásilka správně nadepsána.

dannysek
hodnocení

ok díky :) , takže stačí jenom napsat PSČ a město + tel. číslo + email. Já myslel jestli není podmínkou i přesná pobočka pošty.

ohneta*

Stačí bud mail nebo mobil, pošta na ně zasílá info o uložené zásilce. Přesná pobočka pošty je právě to PSČ, každá pošta má jiné.

hodnocení

3x

Nedávno jsem posílala balík na poštu někomu, kdo dostává podobné balíky často. Dostala jsem přesné instrukce a adresa vypadala asi takto:

"Balík na poštu"

František Koudelka

110 00 Praha

tel, 123 456 789

Ulice se u balíků na poštu psát nemusí, můj adresát si to dokonce výslovně nepřál, protože balíkáři v jeho případě někdy hleděli více na ulici než na PSČ a balík skončil na jiné poště. Balík došel v pořádku druhý den.

doplněno 14.09.14 11:42:

Pokud je ve městě více pošt, tak samozřejmě PSČ pobočky, kde chcete balík vyzvednout.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]