Nejste přihlášen/a.
Při vyšetření u lékaře zaplatím 30Kč, ve výpisu u zdravotní pojišťovny ovšem vidím také 30Kč.
Celkově je to 30 ode mě + 30Kč od pojišťovny, a nebo ve výpisu figuruje mnou uhrazených 30Kč?
Náhodou regulační poplatek reguluje výtečně. Z vlastní zkušenosti mohu potvrdit že se hlavně na vesnicích čekárny obvoďáků stávaly společenským debatním místem, především pro babči, po zavedení poplatků se počet lidí v čekárně snížil odhadem třikrát, tedy i čekací doba šla dolu.
Tvoje vlastní zkušenost a tvůj odhad! Staří lidé jsou více nemocní a nevěřím, že chodí k doktorovi si podebatovat a nemají zdravotní problémy jen proto,že by měli zaplatit poplatek. A ty babči, nad kterými ohrnuješ nos, jsou možná kvalitnější lidé než ty. Taky tě jednou stáří dostihne a přeji ti aby ti zdraví dobře sloužilo abys doktora nepotřeboval a někdo o tobě neříkal, že se chodíš do čekárny k lékaři společensky vyžívat.
Lékař mě změří tlak, za 1 min.práce platím 3O,-Kč, dalších 3O,-Kč v lékárně za předpis/nehorázné/ ! Mám velmi nízký důchod bez možnosti přivýdělku a těch 6O,-Kč, co od nového roku ušetřím / doufám/, tak mi pomůže velice.
Chudinko, skoro si me rozplakala...
Dnesni duchodci umi jen knourat a stezovat si.Co maj rikat dnesni 40-50 leti?Kdy pujdou do duchodu?V 70?Nebo ti, co jim ted je 20 - ti nepujdou vubec, na jejich duchody nebude.Ale vy - dnesni duchodci - umite jenom bulet a stezovat si.Uvedomte si , ze nejste priorita!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.