Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, ve čtvrtek mě začalo bolet v krku a měl jsem hroznou rýmu, dal jsem si paralen.V pátek jsem se probudil s kašlem.V průběhu dne se to zhoršovalo, nemohl jsem pořádně dýchat(nadechnout jsem se mohl, ale musel jsem se hodně snažit, při výdechu i nádechu byly slyšet pískavé zvuky, teď už ne).Večer jsem si udělal Coldrex, a vzal jsem si paralen.Chtěl jsem jít spát, ale nešlo mi to.Stále mě budilo větší zatěžování při nádechu a pískání.Pak jsem asi za hodinu usnul.Dnes jsem se probudil a je to podobné.Až na to, že pískání je pouze při nádechu(když se nadechnu hodně).Mám nejspíš vlhký kašel - vykašlávám hleny, ale ne přilíš.Teplotu mám 37,8 C.Je mi 14 let.Prosím o radu proti nachlazení a tomu kašli.Děkuji.
Dobrý den, máte zanešené plíce hleny a musíte více vykašlávat, aby se Vám ulevilo.
Kupte si v lékárně rozpustné tablety NAC AL 600, které zlepšují to vykašlávání hlenu.
Zdravím!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.