Nejste přihlášen/a.
Chystam se koupit rc model rcm-modely.cz/... . Chci ze zeotat jestli je k tomuto modelu lepsi oalivo primo od stejneho vyrobce nebo rapicon. Jake naradi budu potrebovat k modelu a jake si mam koupit ND rovnou. Az se rozbije neco drazsiho tak to koupim az se to stane. Myslel jsem pruziny tlumicu, jine kola s vetsim vzorkem( ty vymenim hnet a originsl si necham jako nd)
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
0x
doplněno 12.09.14 16:52: První ND se hodí ramena a kola. Ale oboji klidně nechejte až se to stane. ND jsou dostupné dobře a 3 dny čekat vydržíte
jupsi
Urcite chci spalovak. Baterie casel ztraci kapacitu, a navic se bude nekolik hodin nabijet aby jsem mohl jezdit jen chvilku. Ladeni mi vubec nevadi to je jen za cas a pred kazdou jizdou to zabere jen par vterin nez to doladite pro spravne podminky.nahradni dily si budu postupnw objwdnavat dle financi a drazsi az bude potreba. Jezdeni s benzinakem mi mezi baraky nevadi protoze budu jezdit na bejvalim tankodromu.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]