Nejste přihlášen/a.
Krásné odpoledne,
Můj příběh je trošinku delší,ale i tak věřím,že si ho někdo přečte a dá mi nějakou bezva radu -jak dál.
Měla jsem přítele,chodili jsme spolu rok(rozešli jsme se asi před měsícem).3/4 roku náš vztah byl prostě úžasný,úplně jako z pohádky až jsme se sami divili,že to není možné,že jsme se za tak dlouhou dobu ještě nepohádali.Jen doplním,že mému ex je 22 a byla jsem jeho první holka.Tak moc jsme se milovali,že jsme věřili v naší společnou budoucnost a plánovali děti.Přítel během toho roku vystřídal asi 5 pracovních míst a já byla pořád po jeho boku a podporovala ho a všechno bylo krásní.JENŽE...Zhruba před 3 měsící muj ex začal podnikat(živnost atd.),A od té doby se náš vztah zhroutil jako domeček z karet.Žil na 85% svojí prací a zbytek byl úplný miš-maš.Myslím,že mu vstoupila "sláva" do hlavy a samozřejmě peníze .Strašně se změnil a začal se ke mě chovat jak k hadru.Na denním pořádku jsem slýchavla věty typu "Nebudu skákat jak ty pískaš,já se z toho neposeru,že se ke mě nemáš jak dostat,Můžeš být ráda,že jsem za tebou vůbec přijel"apod.Prostě hrůza.na druhou stranu mi pořád říkal,že mě strašně miluje,ale že má spoustu práce a to mělo omlouvat i jeho chování.Neviděli jsme se třeba i 3 dny(bydlíme od sebe asi 5 km,a do práce nechodil),prostě se mu NECHTĚLO.Tak jsem to nějak vydržela asi 3 měsíce.Pořád jsme plakala,plakal,doufala,že se ozve,zavolá,nebo vymyslí nějaký plán pro nás dva na večer.Citíla jsem ,že už jsem ten hlavní iniciátor já.Pořád jsem si říkala "vydrž,to bude dobré",ale nebylo,řekl,že mě má jistou a žije jen prací.Po 3 měsících,jsem mu dala kopačky,které myslím nečekal,zajela jsem k němu,dala mu jeho věci a řekla,že at dělám,co dělám,nikdy pro něho nebudu dost dobrá.Řekl,že mě miluje,ale že mé přání bude respektovat.A tak uběhly asi 3 týdny.Nepsali jsme si,nevolali,nesetkali se ,prostě nic,Sice jsme čekala nějakou dohru z jeho stránky,ale nic nepřišlo,no nic(řekla jsem si).navíc jsme se dozvěděla,že hned po našem rozchodu si začal psát s dalšími holkami a dost jim lichotil,jako by ho vůbec náž rozchod ani trošičku nemrzel.Ale nic vííc(prý).Mě ve vztahu nevěrný nebyl,to vím.Také jsme se krátce po rozchodu dozvídala,že ta nejhorší jsem vlastně byla pořád já,protože jsem vůbec nechápala jeho náročnou prácí apod,to mě hooodně naštval.Viděli jsme se poprvé od našeho rozchodu na jedné akci tedka v sobotu,setkali jsme se tam náhodou.Já tam byla se svou partou,on se svou.Už od počátku na mě dával hrozný pozor,pořád kontroloval s kým jsem ,kde jsme,s kým tančím a tak.Pak se stala divná věc.Stala jsem sama u okýnka s alkoholem a on přišel a začal se vyptával jak se mám,co škola atd.Dali jsme si štamprli ,trošku poklábosili a já se ho zeptala jestli jde tančit.Nejdřív se na mě koukala,ale pak z něho vylezlo,že nechce,OK,řekla jsme si,a řekla,že v tom případě jdu sama.Chytil mě za ruku a odtáhl mě na cestu ,kde vůbec nikdo nebyl.Začali jsme spolu tančit a on řekl "Tohle je parket jen pro nás dva" .Po chvilce mi řekl,že ho mrzí,co se stalo,že toho nelituje (vztahu se mnou),ale že chce zůstat jen kamarád.Trošku mě to zaskočilo,že ani trošku nebojuje.Ale budiš,souhlasila jsme.Pak mě strašně k sobě přitiskl a vrazil mi obrovzkého francouzáka,začali jsme se líbat,hrozně vášnivě a šíleně.Nepamatuji,kdy jsme se naposledy tak líbali.Odtrhla jsme se a řekla,co to dělá,vzal mě za ruku a řekl,že by se chtěl projít,tak jsme si,ušli jsme asi 100 metrů a on si předemně klekl na cestu,kde jezdí auta ,objal mě ,položil hlavu na břicho a řekl mi,že se mu po mě strašně stýska,že mě pořád strašně miluje a že doufá,že se ze mně nestané žádná kurva.Tohle se opakovalo.Pak jsme šli dál,a pořád mě hladil,líbal,sedli jsme si na trávu a tam mě objímal a vzpomínali jsme na straé časy jak jsme byli spolu.Smáli jsme se zažítkum a já mu řekla"Vidíš,ted máš aspon furu času na všechno jiné a nikdo tě neotravuje"začali jsme se smát.Pak mě položil na trávu a začal mi jezdit pod tričkem a řekl,že chce,abych byla naposledy jen celá jeho,řekla jsem mu,že pokud chce být kamarád,tak už nic.Pochopil to,ještě me líbal,hladil ,a říkal,jak mě miluje a jak mu všechno chybí.pak jsme se vzali a odešli zpátky,před vstupem do areálu ale chtěl at už jdeme každý jinou cestou.Tak jsme šli a pak jsme spolu už nebyli.
Vím,jaký jsme měli vztah za poslední 3 měsíce a o takový vztah nestojím,ale kdyby on udělal něco,přišel a chtěl napravit své chyby,tak by to bylo jiné.Strašně mi chybí a stýská se mi.Sám mi na té akci řekl,že si uvědomil,že mě vyměnil za prácí,ale chce zustat kamrád.myslím,že má strašně uražené ego,že dostal kopačky.Mám mu dát čas a věřit,že se bude chtít vrátit? řekl,že mě miluje a stýská se mu,ale chce zustat jen kamarád.Vysvětlete mi mužské myšlení...
Co si o tom všem myslíte?
Děkuji a omlouvám se za chyby .
Mladý pán jaksi nerozdýchal, že byste mohla být na zábavě se svojí partou a on už není pro vás mužem číslo jedna. Jako že vás miluje? A přitom se k vám choval jako ke kusu hadru. Myslíte si, že by se změnil, kdybyste se k sobě vrátili? Nezměnil, chvíli by sekal dobrotu a pak by se vše dostalo do starých kolejí. Vy byste byla zase ten hadr a on pán světa.
Já vím a přesně kvůli tomu nechci se připlazit za ním já ,i když mi tak strašně chybí a pořád ho mám v hlavě.Nejvcíce mě mrzí jeho lhostejnost,že i když jsem mu dala kopačky,tak nijak nezabojoval,abych se vrátila.Ale jak říkám,jsem si téměř jistá,že má sražené ego a to ho nepustí ani o krok dopředu.Na druhou stranu někde uvnitř cítím (po té akci),že by taky strašně moc chtěl mě zpátky,prostě jsem to cítíla,když jsme byli jen my dva spolu.myslím,že se trápíme oba.Ptal se mě,jestli se může někdy stavit,jestli mě muže ještě povozit na čtyřkolce a tak.Zítra odjížději na koncert do Prahy,na který jsem měla původně jet taky.Říkal,že mi něco doveze..prostě někde uvnitř cítím,že ho to taky trápí a zžírá,ale je tak uražený,egostický sobec,že ho to prostě nemůže posunout dál.
Zdravím. Jednou jste se s ním rozešla a víte proč. Nečekejte, že se vrátí a že by takový vztah mezi vámi klapal lépe, než předtím a že byste v něm byla šťastná. Žijte si svůj život, protože on Vám dal jasně najevo, že o vztah s Vámi nestojí. Chce Vás jen jako kamarádku...Respektujte to a najděte si vhodnějšího partnera, s kterým budete opravdu šťastná.
doplněno 12.09.14 09:16:Já osobně si myslím, že to pro Vás ztráta času je, čekat, že se k Vám vrátí atd. Kdyby Vás měl rád a záleželo by mu na vás, snažil by se jinak...Ne jen na nějké příležitostné "akci" pod vlivem alkoholu. Alkohol odbourává zábrany..Váš bývalý Vás podle toho, co píšete, chtěl opravdu jen položit do té trávy a užít si...Nic víc si od toho neslibujte, řekl Vám to na rovinu. On nepřileze, žije si svůj život i bez Vás..Připusťte si to a smiřte se s tím, že to mezi vámi prostě skončilo.
Nech ho být chtěl jsi jen naposled něco dokázat možná i ti ublížit aby jsi litovala toho, že jsi ho nechala... I když už nejsi jeho tak na tebe žárlí a jako každý kluk bude chtít jen to co mít nemůže Každý dospíváme v jiném věku až bude chlap nebude mít potřebu dokazovat ti jak je hodný jen pro to aby jsi toho litovala
Pokud by všeho litoval jak tvrdí nečekal by nanáhodné setkání ...Chyby děláme každý a jak je řešíme je jen obrazem našeho charakteru
Co si myslím? Rozešli jste se, potkali se na akci. On viděl, že se bavíte a využil svého šarmu, aby Vás odvedl někam do lesíka na prima nezávazný sexík, kyž už spolu vlastně nejste.
Vy jste byla naštěstí rozumná. Konec příběhu.
"Chci abys byla naposledy cela jenom moje a ja rekla,ze ne,tak dodal,ze mu to vsechno strasne chybi.Co si myslite o alkoholu v takych okolnostech?" Že ti řekl pravdu. Opravdu mu chybíš v posteli. Buďto se k němu vrátíš a on vyhraje, bude to chvíli fajn ale pak se to vše vrátí do starých kolejí, a nebo ho necháš plavat.
Zdravím, kdybych to měl brát z pohledu toho kluka, tak ho chápu. Pokud by se se mnou holka rozešla kvůli mému chování, tak bych také nedělal nic pro to, aby se ke mě vrátila i když bych ji miloval. Respektoval bych její rozhodnutí. Zřejmě si neumí vybrat mezi vztahem a prací a vy jste se vztahu vzdala ( i když kvůli jeho chování, ale to on nevnímá) a tak jste to vlastně rohodla za něj. Sice mu chybíte, stále Vás zřejmě miluje, ale ví, že na Vás nebude mít čas jako dříve a tak Vás raději ani neuhání. To, že chce být Váš kamarád jasně ukazuje na to, že se ve Vaši blízkosti cítí dobře.
Ale on mi sám na té akci řekl,že přiznává své viny i mu došlo,že ví,že mě vyměnil za práci .Joo,to jsem si taky myslela,že nejspíš uznal,že ted se nechce vazat,ale když zjistíte,že si dopisuje už s jinýma ženama,tak to je asi z jiného důvodu .Také jsem mu hned řekla,že s ním nedokážu být kamarádka,myslela jsem,že pochopí,že kdyby on sám mi řekl "pojd,zkusíme to z jiného konce",ale řekl jen,že své rozhodnutí nezmění,a že tímpádem,nebude asi nic a že ho to mrzí.
Lehze se to čte-těžce se tomu věří ...Ale asi to tak bude .Člověka zamrzí ,že kdysi(před rokem) to byl tak skvělý chlap.Byla jsem jeho první,tak si pamatuju,jak se červenal,styděl,byl takový bojácny..a jak člověka můžou změnit prachy a "sláva" (resp.podnikání).Nejhorší je,že když jsem trpěla celé ty 3 měsíce ,plakala mu do telefonu a s ním to nikdy ani nehlo,ba naopak,všechno otočil proti mě,a akorát mi řekl, že mi ta láska úplně začernuje mozek,tak jsem pořád doufala,že to bude lepší,že není možné,aby mě měl tak strašně jistou.Byl si moc jistý,že mě má a věděl moc dobře,že ho hrozně miluju ...a nevážil si toho...
Je mi 20, ex-příteli 22
Omyl, peníze jen odkryjí pravou tvář člověka. Jsi mladá, jistě ani nebudeš škaredá. Hoď ho za hlavu, přeci se nebudeš trápit a plakat kvůli něho. On o to ani nestojí a bere tě jen jako hračku která ho dobře uspokojí.
Pouč se z toho, že i takoví lidé jsou. Je to jen blbeček, kterému vyrostlo ego to závratných výšin, jež si myslí že mu peníze dají vše co chce. Jednou mu to možná dojde, a nebo nikdy.
Najdi si jiného partnera...všem dnům není konec a nad blbcem neplač, je to zbytečné.
Hodně štěstí.
Zelený ďábel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.