Nejste přihlášen/a.
Dobrý den , je mi 24 let a pořád jsem taková klukanda . Nikdy jsem s holkama moc nechycházela a i zájmy mám "chlapské ". Podotýkám, že nejsem žádná mužatka, lesbička nebo , že bych se chtěla přeoperovat na kluka . Prostě je mi fajn v mužské společnosti .
Mám spoustu let kamaráda , rozumíme si atd. Poslední dobou mě ale vadí to jak se ke mě chová . Je jasné,že někdy se nebavíme zrovna vybraně a nějaké to peprnější slůvko se v naší mluvě objeví . Poslední dobou je to z jeho úst často . Neberu to jako urážku, ale že by mě to bylo úplně jedno to ne . Nějak moc už vidí ve mě kluka .. . Neříkám,že by se mnou měl jednat jako s princeznou ( to bych ani nechtěla ) , ale chtělo by to trošku brzdit . Zapomíná,že jsem přeci jen pořád holka.
No.. v první řadě si musíš ty sama uvědomit, že jsi holka a začít se tak chovat. Pokud se chováš jak chlap, tak není divu, že tě tak ostatní taky berou. Byla jsem jako ty - do 15 let, než mě to samotnou začalo štvát, že ve mě ostatní skutečně vidí nějakou mužatku.
Změnila jsem přístup, oblékám se víc žensky a ostatní se taky začali chovat jinak. A pokud ti vadí kamarádovo chování, řekni mu to hned a narovinu.
doplněno 11.09.14 16:40:Bohužel je to tak, sama jsem to zažila, takže vím, jaké to je. A taky mi zůstal peprnější slovník, na což jsem často upozorňována, protože se to už moc nehodí.
Dobrý den. Především Vy sama byste neměla zapomínat na to, že jste žena a začít se podle toho chovat. Jinak si respekt vůči sobě nezískáte. Bere Vás jako kamaráda sobě rovného? Dejte mu tedy najevo, že přece jen nějaký ten rozdíl mezi vámi je. Chová se k Vám jen tak, jak mu sama dovolíte. Začněte se tedy chovat více žensky a usměrněte ho. Anebo se dál chovejte, jako "kluk" v sukních. Je to jen na Vás. Ale začít musíte u sebe, chcete-li, aby Vás druzí respektovali jako ženu. Proč mu neřeknete na rovinu, že Vám vadí jeho slovník atd...? Ostatně - kamarády si vybírá každý sám a pokud nám na nich něco vadí, buď si najdeme jiné, nebo si zjednáme mezi sebou pořádek, aby to kamarádství nenarušovalo. Protože ono všechno má své meze a ty musíte nastavit mezi vámi, Vy sama...
No, může to být tak, že to vašeho kamaráda jaksi rajcuje a je rád, že se může chovat podle své nátury aniž by bral ohled na to, že jste žena. Možná, že to dělá hlavně ve společnosti, chce ukázat, jak má otrlou holku. Důvodů může být mnoho. Řešte to přímo! Vysvětlete mu, že se vám to nelíbí a sama se snažte své chování a vyjadřování držet v mezích přípusté úrovně. Pokud to nepochopí, budete muset vyměnit kamaráda...
Tak hodně štěstí!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.