Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup z Francie

Od: miki54 odpovědí: 9 změna:

Zdravím, zajímá mě? platím při nákupuju z Francie nějaké poplatky? DPH nebo celní poplatek? Díky :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Ze zemí EU se clo ani DPH neplatí

doplněno 11.09.14 16:19:

Ale záleží i na druhu zboží. Alkohol, parfémy apod. osvobozeny nejsou

miki54
11.09.14 16:19
hodnocení

Děkuji

paw*
hodnocení

2x

DPH plati francouzsky prodejce (pokud nejste platce). Tedy cena, za kterou to koupite je konecna. Clo ani dalsi poplatky nehradite.

miki54
hodnocení

Díky za info, teď jsem platil místo kartou prvně převodem na účet, a zarazil mě poplatek za převod...

200 Kč, jak vidím učtujou si co se dá

paw*
Tto.jsou holt poplatky bance no. Dejte si pozor, abyste platil.v rezimu OUR. Jestli jste to.mel.nastavene na SHA, dojde frantikovi mensi castka.
miki54
hodnocení

no doháje.. mám tam SHA, jiná tam ani dát nejde, v servisu 24 je jenom v nabídce SHA - sdílené...

a teď jak mu to vysvětlit, nevíte o kolik bude platba menší a proč mě to neupozornilo? posílal jsem částku 5000 Kč

Díky

paw*

Bude ot mensi presne o poplatky jeho lokalni banky za prichozi zahranicni platbu. Ceny se lisi podle banky. Treba v CR ma fio 6 USD a CSOB 25 USD. Pri platbe v USD.

Zkuste frantika ukecat na nejaky lepsi zpusob platby. treba paypallem, ten je bezpoplatkovy.

hirikis
hodnocení

Dobře, asi si ten paypal budu muset založit... jinak už jsem před položením otázky zaplatil, ale došla mu smluvená částka, SEPA platba.. zajímavé :D jen teda ty dvě stovky poplatek, přes PayPal se neplatí ani koruna? Díky

paw*
Paypall je napojeny na platebni kartu, takze se nic neplati.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]