Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zajímá mě? platím při nákupuju z Francie nějaké poplatky? DPH nebo celní poplatek? Díky
DPH plati francouzsky prodejce (pokud nejste platce). Tedy cena, za kterou to koupite je konecna. Clo ani dalsi poplatky nehradite.
Díky za info, teď jsem platil místo kartou prvně převodem na účet, a zarazil mě poplatek za převod...
200 Kč, jak vidím učtujou si co se dá
no doháje.. mám tam SHA, jiná tam ani dát nejde, v servisu 24 je jenom v nabídce SHA - sdílené...
a teď jak mu to vysvětlit, nevíte o kolik bude platba menší a proč mě to neupozornilo? posílal jsem částku 5000 Kč
Díky
Bude ot mensi presne o poplatky jeho lokalni banky za prichozi zahranicni platbu. Ceny se lisi podle banky. Treba v CR ma fio 6 USD a CSOB 25 USD. Pri platbe v USD.
Zkuste frantika ukecat na nejaky lepsi zpusob platby. treba paypallem, ten je bezpoplatkovy.
Dobře, asi si ten paypal budu muset založit... jinak už jsem před položením otázky zaplatil, ale došla mu smluvená částka, SEPA platba.. zajímavé :D jen teda ty dvě stovky poplatek, přes PayPal se neplatí ani koruna? Díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.